ARLOARLO
Forgot password?

San Marco, Luxury Hotel & Villas, Mykonos

San Marco, Luxury Hotel & Villas, Mykonos

Available Rooms

No Rooms Found
special hotels
5 star
Greqi
mykonos
Rruga Abdyl Frashëri
0694050282
Pushime magjike në Mykonos

Me vlerën e tij klasike, të përjetshme, ishulli kozmopolit i Mykonos nuk ka nevojë për prezantim. 
Mjafton një pamje e thjeshtë: ajo e dallgëve që përplasen poshtë ballkoneve të Venecias së Vogël,
 apo e mullinjve të vjetër të erës që qëndrojnë krenarë në kodrën e vogël jashtë qytetit. 
Brenda mundësive të lehta, muzeu më i madh në ajër të hapur i Evropës dhe një monument 
i Trashëgimisë Kulturore Botërore të UNESCO-s, Delos i lashtë integrohet me profilin 
kulturor të ishullit Mykonos.

Hotel dhe vila luksoze San Marco në Gjirin Houlakia

Çdo stinë sjell peizazhe të ndryshme dhe çdo zonë e ishullit një surprizë të re. 
Sa herë që dikush mund të vizitojë Mykonos, ka gjithmonë diçka të re për të zbuluar.
 Ajo që bën ndryshimin e vërtetë, megjithatë, është autenticiteti, mirëpritja e ngrohtë 
dhe e natyrshme, ndjenja se je një mysafir unik dhe jo vetëm një vizitor më shumë 
i “ishullit të Erërave”. Ky është ndryshimi që ju ftojmë të jetoni, këtu, në botën 
elitare të hotelit tonë luksoz në Mykonos, San Marco, vetëm 4 km në veriperëndim 
të qendrës së Mykonos, në gjirin e bukur Houlakia.

Ju mirëpresim në një nga hotelet më të mirë luksoz në Mykonos dhe ju dëshirojmë 
një qëndrim të këndshëm dhe të paharrueshëm!

Policies of San Marco, Luxury Hotel & Villas, Mykonos

Amenities of San Marco, Luxury Hotel & Villas, Mykonos

Guest Reviews (0 reviews)

San Marco, Luxury Hotel & Villas, Mykonos mykonos, Greqi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo