ARLOARLO
Forgot password?

STAMBOLL, SELANIK SOFJE

ZBRITJE 25% PER TE GJITHA REZERVIMET E DERI ME 06 DHJETOR PER PERIUDHEN NGA: 06/12/2323 NE: 06/12/2323

STAMBOLL, SELANIK SOFJE

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
Turqi
Stamboll
25/11 Off
DETAJET E TURIT
 • Nisja: 25-11-2023

Dita e Parë:

 • Nisja nga Tirana në oren 05:00 Am dhe udhëtimi me autobuz nëpërmjet Kapshticës për në Selanik.
 • Pushime të shkurtra gjatë rrugës.
 • Mbrritja në Selanik.
 • Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë: 

 • Mengjesi në hotel. Paradite,
 • Vizitë panoramike e Selanikut, vizitohen: Sheshi Aristotel, Kulla e Bardhë, zona Tsimiski dhe monumente të tjera historike të qytetit.
 • Vazhdon udhëtimi për në Stamboll.
 • Pushime të shkurtra gjatë rrugës.
 • Mbrritja në Stamboll.
 • Sistemimi në Hotel.

Dita e Tretë: 

 • Mëngjesi në Hotel.
 • Paradite, vizitë panoramike me guidë në Monumentet Kryesore të qytetit, si: Xhamia Blu, Hipodromi, Dollmabahce, njohja me Bazilikën e famshme të Shën Sofisë,
 • Nisja me Autobus për në Akuarium.
 • Akuariumi i Stambollit është hapur në Prill 2011 dhe është një ndër më të mëdhenjtë në botë për nga vëllimi, shumëllojshmëria e specieve të ujit dhe aktiviteteve.Hyrja 22 Euro – Qëndrimi 2 orë. 
 • Në mbrëmje, Nisja për në Kroçiere për Shëtitje në Bosfor gjatë Natës, Darkë me Pije pa limit dhe Shfaqje Tradicionale dhe Moderne Turke.
 • Hyrja 35 Euro – Qëndrimi 3 orë.
 • Kthimi në Hotel. Fjejte në hotel.

Dita e Katërt:

 • Mëngjesi në Hotel.
 • Udhëtim në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor).
 • OPSIONALE:Lundrim me anije për dy orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa.
 • Nisja për në Sofje. Mbrritje në Sofje.
 • Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Pestë:

 • Mëngjesi në Hotel.
 • Vizitë në Monumentet Kryesore te qytetit të Sofjes.
 • Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë.
 • Pushime të shkurtra gjatë rrugës.
 • Mbrritja në Tiranë.

Kujdes: Taksa e qytetit te Stambollit nuk është e përfshirë. Klientet e paguajnë në recepsion. Vlera është 1.5 euro për person për natë. 

Në pagesën përfshihen:
-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus,
-Akomodimi në hotel me 3 yje në Stamboll, Sofje dhe Selanik,
-Mëngjezet për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit)
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit

Policies of STAMBOLL, SELANIK SOFJE

Amenities of STAMBOLL, SELANIK SOFJE

Guest Reviews (0 reviews)

STAMBOLL, SELANIK SOFJE Stamboll, Turqi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo