ARLOARLO
Forgot password?

Stella Di Mare Dubai Marina Hotel 5* 688 Euro/Person

BED AND BREAKFAST

Stella Di Mare Dubai Marina Hotel 5* 688 Euro/Person

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
5 star
Abu Dhabi
Alanya
PRILL Off

Stella Di Mare Dubai Marina Hotel 5*

Datat e Udhetimit:

05/04/2023- 07/04/2023

07/04/2023- 12/04/2023

12/04/2023 – 17/04/2023

14/04/2023 – 19/04/2023

26/04/2023 – 01/05/2023

Cmimi per double room= 688 Euro
Cmimi extra per femije nga 0-2 vjec = 105 Euro
Cmimi extra per femije nga 2-11.99 vjec = 573 Euro
Cmimi per krevat extra ne dhome dyshe = 631 Euro

Akomodimi ne Deluxe Room
Koncepti: Bed& Breakfast

 

Ne cmim perfshihet:
* TIA – AUH – Bileta ne klasin ekonomik TIA vetëm me bagazh dore të Wizz Air
Shënim: Ne Bilete nuk eshte i përfshir Shërbimi i vaktit gjatë fluturimit
5W 7092 TIA AUH 17:30 – 01:40+1
5W 7091 AUH TIA 14:05 – 16:55
* Transferta në Aeroportin e Abu Dhabit- Hotel – Aeroport
* Akomodimi në hotel
* Nje dite city tour ne gjuhen angleze

Ne cmim nuk perfshihen:
*Tarifa për vizë në Dubai 89Euro (Pasaporta duhet te kete të paktën 6 muaj vlefshmëri)
*Çdo shërbim që nuk është i përfshirë në program
*Dreka dhe darka nuk perfshihen ne program
* Ture shtesë
*Shpenzimet extra ne hotel dhe shpenzimet extra personale
*Sigurime të detyrueshme për Covid-19 në Dubai
*City Taxes

 

Policies of Stella Di Mare Dubai Marina Hotel 5* 688 Euro/Person

Amenities of Stella Di Mare Dubai Marina Hotel 5* 688 Euro/Person

 • AIR CONDITIONING
 • BED AND BREAKFAST
 • COFFEE
 • FITNESS FACILITY
 • FREE PARKING
 • FRIDGE
 • TELEVISION
 • WI_FI

Guest Reviews (0 reviews)

Stella Di Mare Dubai Marina Hotel 5* 688 Euro/Person Alanya, Abu Dhabi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo