ARLOARLO
Forgot password?

Tour 5 ditor ne Paris dhe Mont Saint Michel – 499 Eur/personi

BED AND BREAKFAST

Tour 5 ditor ne Paris dhe Mont Saint Michel – 499 Eur/personi

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
4 star
France
Paris
Abdyl Frasheri, Pallati i ri "De Rada" nr. 3/3
+355684050283
Tour ne Paris dhe Mont Saint Michel Off

Nisja me: 4 Tetor

Në cmim përfshihet:

. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion

. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.

. Akomodim në hotel 3* për 4 net qëndrimi.

. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.

. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 20 x 25 cm.

Policies of Tour 5 ditor ne Paris dhe Mont Saint Michel – 499 Eur/personi

Amenities of Tour 5 ditor ne Paris dhe Mont Saint Michel – 499 Eur/personi

 • AIR CONDITIONING
 • BED AND BREAKFAST
 • COFFEE
 • ELEVATOR IN BUILDING
 • ENTERTAINMENT
 • FREE PARKING
 • FRIDGE
 • PICK AND DROP
 • PLAY PLACE
 • ROOM SERVICE
 • TELEVISION
 • WI_FI

Guest Reviews (0 reviews)

Tour 5 ditor ne Paris dhe Mont Saint Michel – 499 Eur/personi Paris, France

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo