ARLOARLO
Forgot password?

Tour 8 ditor ne Dubai dhe Abu Dhabi – Plazh ne Emirate – 849 Eur/personi

ALL INCLUSIVE
BED AND BREAKFAST

Tour 8 ditor ne Dubai dhe Abu Dhabi – Plazh ne Emirate – 849 Eur/personi

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
5 star
Abu Dhabi
Abdyl Frasheri, Pallati i ri "De Rada" nr. 3/3
+355684050283
Tour ne Dubai – Plazh ne Emirate Off

Nisja me 26 Shtator

Ne cmim përfshihet:

 • Bileta e Avionit Vajtje – Ardhje.
 • Transfertat nga Aeroporti në Hotel dhe anasjelltas.
 • Akomodimi në Hotel në Dubai 5* me Mëngjeset në Hotel.
 • Akomodimi në Hotel në Plazhet e Emirateve me All Inclusive në Hotel.
 • Shëtitjet me Autobus sipas Programit.
 • Shoqërues shqipetar në Dubai.
 • Guida vendase në disa nga Shetitjet sipas programit.

Policies of Tour 8 ditor ne Dubai dhe Abu Dhabi – Plazh ne Emirate – 849 Eur/personi

Amenities of Tour 8 ditor ne Dubai dhe Abu Dhabi – Plazh ne Emirate – 849 Eur/personi

 • AIR CONDITIONING
 • ALL INCLUSIVE
 • BED AND BREAKFAST
 • COFFEE
 • CONFERENCE ROOM
 • ELEVATOR IN BUILDING
 • ENTERTAINMENT
 • FITNESS FACILITY
 • FREE PARKING
 • FRIDGE
 • PICK AND DROP
 • PLAY PLACE
 • ROOM SERVICE
 • SUITABLE FOR EVENTS
 • TELEVISION
 • WI_FI

Guest Reviews (0 reviews)

Tour 8 ditor ne Dubai dhe Abu Dhabi – Plazh ne Emirate – 849 Eur/personi Abu Dhabi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo