ARLOARLO
Forgot password?

Tour ne Dubai dhe Abu Dhabi & Tour ne Indi – 1399 Eur/personi

BED AND BREAKFAST

Tour ne Dubai dhe Abu Dhabi & Tour ne Indi – 1399 Eur/personi

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
4 star
Dubai
Abdyl Frasheri Tirane
0694050282
Tour ne Dubai & Tour ne Indi Off

Nisja me 30 Shtator/ 9 dite

Në pagesë përfshihen:
• Bileta e Avionit Vajtje – Ardhje.
• Transfertat  Aeroport – Hotel (Dubai & Indi) – Aeroport
• Akomodimi në Hotel.
• Mëngjeset per te gjithe ditet e qendrimit.
• Shëtitjet me Autobus (sipas Programit).
• Shoqërues dhe guide Shqiptare, Dubai dhe Indi.
• Hyrjet sipas programit në Monumentet në Indi: Taj Mahal, Humayun Tomb, Qutub Minar, Abhaneri, Amber Fort dhe Shëtitje me Triçikël.
• Guida vendase në disa Shëtitje.

 

Policies of Tour ne Dubai dhe Abu Dhabi & Tour ne Indi – 1399 Eur/personi

Amenities of Tour ne Dubai dhe Abu Dhabi & Tour ne Indi – 1399 Eur/personi

 • AIR CONDITIONING
 • BED AND BREAKFAST
 • COFFEE
 • ELEVATOR IN BUILDING
 • ENTERTAINMENT
 • FITNESS FACILITY
 • FREE PARKING
 • FRIDGE
 • HOT TUB
 • PICK AND DROP
 • PLAY PLACE
 • ROOM SERVICE
 • SECURE VAULT
 • SUITABLE FOR EVENTS
 • TELEVISION
 • WI_FI

Guest Reviews (0 reviews)

Tour ne Dubai dhe Abu Dhabi & Tour ne Indi – 1399 Eur/personi Dubai

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo