ARLOARLO
Forgot password?

Tour ne Dubai – plazh ne Phuket – 1699 Eur/personi

BED AND BREAKFAST

Tour ne Dubai – plazh ne Phuket – 1699 Eur/personi

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
4 star
Dubai
Abdyl Frasheri Tirane
0694050282
Tour ne Dubai – plazh ne Phuket Off

Nisja me 14 Tetor/ 8 dite

Ne cmim përfshihet:

• Bileta e Avionit Vajtje – Ardhje.
• Transfertat  Aeroport – Hotel (Dubai dhe Maldive) – Aeroport.
• Akomodimi në Hotel në Dubai me Mëngjeset.
• Akomodimi në Hotel në Phuket me All Inclusive.
• Shëtitjet me Autobus (sipas Programit).
• Shoqërues në shqip në Dubai.
• Guida vendase në disa Shëtitje.

Policies of Tour ne Dubai – plazh ne Phuket – 1699 Eur/personi

Amenities of Tour ne Dubai – plazh ne Phuket – 1699 Eur/personi

 • AIR CONDITIONING
 • BED AND BREAKFAST
 • COFFEE
 • ELEVATOR IN BUILDING
 • ENTERTAINMENT
 • FIRE PLACE
 • FITNESS FACILITY
 • FREE PARKING
 • FRIDGE
 • PICK AND DROP
 • PLAY PLACE
 • ROOM SERVICE
 • SECURE VAULT
 • SUITABLE FOR EVENTS
 • TELEVISION
 • WI_FI

Guest Reviews (0 reviews)

Tour ne Dubai – plazh ne Phuket – 1699 Eur/personi Dubai

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo