ARLOARLO
Forgot password?

Ofertat e Vjeshtës në Tre Canne Hotel ,Mali i Zi

BED AND BREAKFAST

Ofertat e Vjeshtës në Tre Canne Hotel ,Mali i Zi

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
4 star
Mali i Zi
Budva
+355694050282
Oferta e Vjeshtës Off

Vazhdojne ofertat për Malin e Zi☀️

Cmimi:50€/personi (gjatë ditëve të javës)

Cmimi:60€/personi (gjatë fundjavës )

Në paketë përfshihet :

 • Akomodimi për 2 netë/3ditë
  Mëngjesi I përfshirë në restorantin Hedone në katin e 15t të hotelit
  Përdorimi falas I pishinës së brendshme dhe përdorimi I SPA
  Sanitary kit (maskë, sterilizues duarsh)
  Fëmijet deri në 7 vjec akomodohen falas
  Wi-Fi falas
  Parking Falas

Policies of Ofertat e Vjeshtës në Tre Canne Hotel ,Mali i Zi

Amenities of Ofertat e Vjeshtës në Tre Canne Hotel ,Mali i Zi

 • AIR CONDITIONING
 • BED AND BREAKFAST
 • COFFEE
 • COMPLIMENTARY BREAKFAST
 • CONFERENCE ROOM
 • DOORMAN
 • ELEVATOR IN BUILDING
 • ENTERTAINMENT
 • FIRE PLACE
 • FITNESS FACILITY
 • FREE PARKING
 • FRIDGE
 • HANDICAP ACCESSIBLE
 • HOT TUB
 • PETS ALLOWED
 • PICK AND DROP
 • PLAY PLACE
 • ROOM SERVICE
 • SECURE VAULT
 • SMOKING ALLOWED
 • SUITABLE FOR EVENTS
 • SWIMMING POOL
 • TELEVISION
 • WINE BAR
 • WI_FI

Guest Reviews (0 reviews)

Ofertat e Vjeshtës në Tre Canne Hotel ,Mali i Zi Budva, Mali i Zi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo