ARLOARLO
Forgot password?

TUR DHE PLAZH NË PULIA

BED AND BREAKFAST
ZBRITJE 27% PER TE GJITHA REZERVIMET E DERI ME 02 KORRIK PER PERIUDHEN NGA: 27/06/2424 NE: 02/07/2424

TUR DHE PLAZH NË PULIA

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
Itali
27.06.2024/02.0.2024 Off
Nisja: 27-06-2024     5 Nete& 6 Dite /Cmimi  529  euro/p
DETAJET E TURIT

Dita e Parë: Fluturimi Tiranë – Bari. Nisja nga Tirana më 11.35. Mbrritja në Bari në orën 12.35. Nisja me Autobus për  në Barleta.

Vizitë në Barletta: Katedralja, Santa Maria Maggiore, Basilica Santa Sepolcro, Kalaja Svevo Barletta. Vazhdon udhëtimi për në Trani.

Vizitë në Trani: Kështjella e Tranit, Basilica e San Nicolas, Vazhdon udhëtimi për në Bari. Vizitë e Monumenteve kryesore të Qytetit:

Katedralja San Sabino, Basilica San Nicola, Kështjella Normanno Svevo, Piazza Mercantile. Nisja për në Polignano al Mare.

Vizitë e shkurtër. Vazhdon udhëtimi për në Monopoli. Vizitë e shkurtër e Qytetit të Vjetër, Kështjellës së Kalos V

dhe Katedralja e Monopolit. Sistemimi dhe Fjetje në Monopoli.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Alberobello. Vizitë e Shtëpive Tradicionale Konike Trullo.

Vazhdon udhëtimi për në Brindisi. Vizitë e Monumenteve kryesore të qytetit si: Colonne Terminali, Kalaja Aragonese,

Kisha Shën Maria dhe San Giovanni. Vazhdon udhëtimi për në Lecce. Vizitë e Monumenteve kryesore të qytetit,

si: Basilica Santa Croce, Kisha e Shën Marisë, Piazza del Duomo dhe Sant’Oronzo, Porta Napoli, Kalaja dhe

Amfiteatri. Vazhdon udhëtimi për në Otranto. Vizitë e shkurtër e Kështjellës Aragonese. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjes në Hotel. Nisja me autobus për në Gallipoli. Vizitë e shkurtër në Gallipoli. Vazhdon udhëtimi

për në Taranto. Vizitë e Monumenteve kryesore të qytetit, si Kështjella Aragonese, Katedralja Tarantos, Ponte Girovole,

Lungomare, Rotonda, Borgo Antico. Vazhdon udhëtimi për në Matera. Vizitë në Qytetin e Gurtë të Shpellave.

Vizitohen: Sassi, Katedralja e Materas, Kishat Rupestriane. Vazhdon udhëtimi për në Altamura.

Vizitë e shkurtër e qytetit: Piazza Duaomo, Katedralja. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Të lirë për Plazh. Fjetje në Hotel.

Dita e Pestë. Mëngjesi në Hotel. Të lirë për Plazh. Fjetje në Hotel.

Dita e Gjashtë Mëngjesi në Hotel. Të lirë për Plazh. Transferta për në Aeroportin e Barit.

Fluturimi Bari – Tiranë. Nisja nga Bari në orën 22.20. Mbrritja në Tiranë në orën 23.10

 

Në pagesë përfshihen:

1. Fluturimi Vajtje-Ardhje Tiranë – Bari.
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në Hotel.
4. Mëngjeset në Hotele.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40x30x20 cm.
(Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

 

Në pagesë nuk janë përfshirë:

1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Kujdes:
1. Oraret e nisjes dhe mbrritjes mund të ndryshojnë nga Kompania Ajrore, por në çdo rast programi do

zbatohet i plotë me korigjime dhe spostimet e nevojshme.
2. Në Program janë parashikuar në detaje Udhëtimet dhe Ndalesat. Por nëse do ketë vonesa në trafik apo

vonesa të shkaktuara nga qëndrimi i gjatë në një ndalesë, mund të mos bëhen të gjithë ndalesat.

Shoferi Autobusit ka ndalesë ligjore në orarin e punës.
3. Ky program është Ekonomik. Hotelet mund të mos jenë në qendër. Informohuni paraprakisht

për emrat e Hoteleve gjatë turit. Ne si Operator përpiqemi që Hotelet të zgjidhen sa më të përshtatshëm.

Policies of TUR DHE PLAZH NË PULIA

Amenities of TUR DHE PLAZH NË PULIA

  • BED AND BREAKFAST

Guest Reviews (0 reviews)

TUR DHE PLAZH NË PULIA Itali

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo