ARLOARLO
Forgot password?

UDHËTIM NË AMSTERDAM

ZBRITJE 19% PER TE GJITHA REZERVIMET E DERI ME 02 DHJETOR PER PERIUDHEN NGA: 02/12/2323 NE: 02/12/2323

UDHËTIM NË AMSTERDAM

Available Rooms

No Rooms Found
Apartment
AMSTERDAM
19/10 Off
DETAJET E TURIT
 • Nisja: 19-10-2023
 • Nisja: 26-11-2023

Dita e Parë : 

 • Fluturimi direkt Tiranë – Eindhoven.
 • Nisja në orën 06:05.
 • Mbrritja në Eindhoven në orën 08:55.
 • Transferimi me Autobus në Utrecht.
 • Vizitë e Monumenteve Kryesore të Qytetit.
 • Vazhdimi i udhëtimit për në Amsterdam.
 • Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë:

 • Mëngjesi në Hotel.
 • Vizitë panoramike e qytetit.
 • Duke udhëtuar me autobus do te keni mundësinë te vizitoni pjesën e vjetër dhe të re të Amsterdamit. Vizitohet Sheshi Magna. Veshja e jashtme e Pallatit mbreteror eshte fasada më e bukur e Sheshit Magna.
 • Vizitë në muzeumin Rijks në Amsterdam, Shtëpitë tregtare të shekullit të 17-të dhe kishat me kembanat e tyre te shek 16 dhe 17.
 • Pasdite e lirë për të vizituar qendrat komerciale të Amsterdamit.

Dita e Tretë:

 • Mëngjesi në Hotel.
 • Nisja për vizitë në Hagë dhe Rotterdam, ku vizitohen: Parlamenti, Pallati i Paqes dhe monumente të tjeratë këtyre qyteteve.
 • Kthimi në Amsterdam.

Dita e Katërt:

 • Mëngjesi në Hotel.
 • Nisja per në aeroport. Fluturimi me avion direkt në orën 09:30.
 • Mbrritja në Tiranë në orën 12:00.

Në pagesë përfshihen:

 1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
  2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
  3. Akomodim në hotel për 3 net qëndrimi.
  4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
  5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
  Lejohet të merret me vete në avion vetëm një çantë me përmasa deri në 40 x 20x 23cm.
  (Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

.

Në pagesë nuk janë përfshirë:

 1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
  2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

 

Kujdes:
1. Oraret e nisjes dhe mbrritjes mund të ndryshojnë nga Kompania Ajrore, por në çdo rast programi do zbatohet i plotë me korigjime dhe spostimet e nevojshme.
2. Në Program janë parashikuar në detaje Udhëtimet dhe Ndalesat. Por nëse do ketë vonesa në trafik apo vonesa të shkaktuara nga qëndrimi i gjatë në një ndalesë, mund të mos bëhen të gjithë ndalesat. Shoferi Autobusit ka ndalesë ligjore në orarin e punës.
3. Ky program është Ekonomik. Hotelet mund të mos jenë në qendër. Informohuni paraprakisht për emrat e Hoteleve gjatë turit. Ne si Operator përpiqemi që Hotelet të zgjidhen sa më të përshtatshëm.

Policies of UDHËTIM NË AMSTERDAM

Amenities of UDHËTIM NË AMSTERDAM

Guest Reviews (0 reviews)

UDHËTIM NË AMSTERDAM AMSTERDAM

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo