ARLOARLO
Forgot password?

UDHËTIM NË AMSTERDAM 4 Dite 429 Euro/Person

ZBRITJE 14% PER TE GJITHA REZERVIMET E DERI ME 26 SHKURT PER PERIUDHEN NGA: 26/02/2424 NE: 26/02/2424

UDHËTIM NË AMSTERDAM 4 Dite 429 Euro/Person

Available Rooms

No Rooms Found
Abu Dhabi
Alanya
14 Maj Off

UDHËTIM NË AMSTERDAM 4 Dite 

Nisja me 14/05/2023

 

Në cmim përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel për 3 net qëndrimi.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një çantë me përmasa deri në 40 x 20x 23cm.
(Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).
.
Në cmim nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
OPSIONALE:

Nga data 23 Mars deri në datën 14 Maj është i hapur KOPSHTI I TULIPANËVE në Amsterdam :
Në turet e këtyre datave do të organizohet,

OPSIONALE TRANSFERTA DHE HYRJA në KOPSHTIN E TULIPANËVE
Pagesa extra 35 euro per person, ku përfshihet transfera dhe hyrja

 

Policies of UDHËTIM NË AMSTERDAM 4 Dite 429 Euro/Person

Amenities of UDHËTIM NË AMSTERDAM 4 Dite 429 Euro/Person

Guest Reviews (0 reviews)

UDHËTIM NË AMSTERDAM 4 Dite 429 Euro/Person Alanya, Abu Dhabi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo