ARLOARLO
Forgot password?

UDHËTIM NË BERLIN

ZBRITJE 26% PER TE GJITHA REZERVIMET E DERI ME 06 DHJETOR PER PERIUDHEN NGA: 06/12/2323 NE: 06/12/2323

UDHËTIM NË BERLIN

Available Rooms

No Rooms Found
Apartment
Gjermani
26/11 Off

DETAJET E TURIT

Dita e Parë: 

 • Fluturimi direkt Tiranë – Berlin.
 • Nisja nga Tirana në orën 12:45.
 • Mbrritja në Berlin në orën 15:10.
 • Nisja për në Drezden.
 • Udhëtimi zgjat rreth 2 orë.
 • Mbrritja në Drezden.
 • Vizitë rreth 3 orë në monumentet e Drezdenit.
 • Vazhdimi i udhëtimit për në
 • Udhëtimi zgjat rreth 1.5 orë.
 • Mbrritje në Leipzig
 • Vizitë rreth 2 orë e monumenteve të Laipcigut.
 • Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë:

 • Mëngjesi në Hotel.
 • Nisje për në Potsdam, Udhëtimi zgjat rreth 2.5 orë.
 • Mbrritje në Potsdam. Vizitë e monumenteve tè Potsdamit.
 • Vazhdimi i udhëtimit për në Berlin.
 • Udhëtimi zgjat rreth 40 minuta.
 • Mbrritje në Berlin.
 • Vizitë në: Potsdamer Platz, Jewish Muzeum, Checkpoint Charlie, Alexander Platz, Muri i Shembur i Berlinit,.
 • Sistemimi dhe fjetje në hotel.

Dita e Tretë:

 • Mëngjesi në Hotel.
 • Vizitë në Monumentet e Berlinit, si: Porta e Bradenburgut, Reichstag, Katedralja e Berlinit, Flea Market, Pallati Charlottenburg etj.
 • Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt:

 • Transferimi me autobus për në Aeroportin e Berlinit.
 • Fluturimi për në Tiranë,
 • Nisja nga berlini në orën 15:45.
 • Mbrritja në Tiranë 18:00.

Në pagesën përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Tiranë – Berlin – Tiranë.
2. Transferta dhe Shëtitjet me autobus.
3. Akomodimi në hotel për 3 net.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
 Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20 cm. (Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

 

 

Policies of UDHËTIM NË BERLIN

Amenities of UDHËTIM NË BERLIN

Guest Reviews (0 reviews)

UDHËTIM NË BERLIN Gjermani

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo