ARLOARLO
Forgot password?

UDHËTIM NË BREGDETIN DALMAT

ZBRITJE 25% PER TE GJITHA REZERVIMET E DERI ME 22 MAJ PER PERIUDHEN NGA: 22/05/2424 NE: 22/05/2424

UDHËTIM NË BREGDETIN DALMAT

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
Abu Dhabi
Alanya
25/11 Off

DETAJET E TURIT

Dita e Parë:

 •  Nisja në oren 04:00 nga Tirana me autobus.
 • Pas kryerjes së veprimeve doganore kufitare në Muriqan, vazhdimi i udhëtimit gjatë rivieres së Malit të Zi.
 • Gjatë rrugës bëhet një ndalesë e shkurtër në afërsi të ishullit Shën Stefan. Në Budva qëndrohet rreth 1:30 orë, ku vizitohet: Kisha e Shën Ivanit, e Tre Shenjtorëve dhe e Santa Maria di Punta, dhe Monumenti më i vizituar, “Valltarja e Budvas”.
 • Vazhdon udhëtimi për në Kroaci. Mbrritja në Dubrovnik, ku vizitohet: Hyrja lindore Ploce, Porti i vjeter, Katedradja e Shën Marias, dhe kisha Jezuite e Shen Igratius.
 • Vazhdon shëtitja në rrugicat e ngushta dhe vizitohet: Burimi Onufrian, Rruga Tregtare “Stradun”, Kisha e Shën e Premtes,  e Shën Vlasit, Pallati Sponza dhe Pallati i Rektorit.
 • Vazhdimi udhëtimit për në Neum.
 • Mbrritja në Neum.
 • Sistemimi dhe Darka në Hotel.

Dita e Dytë:

 • Mëngjesi në Hotel.
 • Rreth orës 08:00, nisja për në Shibenik, ku kalohet nga pjesa më e bukur e bregdetit Dalmat me panorama te mrekullueshme.
 • Mbrritja në Shibenik, ku vizotohet: Katedralja e Shën Jakovit, Bashkia e vjetër e qytetit, Pallati Knezeva, si dhe lagjen e vjetër me elementet karakteristik Kroat.
 • Gjatë pasdites vizitohet: Parku Krka, një nga Parqet më të bukura natyrore te Kroacise.
 • Vazhdon udhëtimi drejt Zadarit.
 • Mbrritja në Zadar.
 • Sistemimi dhe Darka në Hotel.

Dita e Tretë: 

 • Mengjesi ne hotel.
 • Vizitë e qytetit të Zadarit, i themeluar nga Liburnet Ilirë, ku vizitohen: Lagja e vjetër, Katedralja e Shën Anastasisë, Kisha e Shën Donatus, Forumi Romak etj.
 • Pasdite vazhdon udhëtimi drejt Splitit.
 • Mbrritja në Split, ku vizitohen: Pallati i Diokrecianit, Mauzoleumi i Diokecianit, Statuja e Gregor Ninki, Teatri Kombëtar i Splitit, Pinakoteka Kryesore, Rruga Marmontova dhe Shëtitorja në Bregdet Riva.
 • Nisja për në Neum.
 • Mbrritja në Neum. Sistemimi,
 • Darkë dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt:

 • Mëngjesi në Hotel.
 • Rreth orës 08:00 nisja për në Shqipëri.
 • Gjatë rrugës ndalohet për vizitë të shkurtër në Kotorr, do të vizitohet Sheshi i Armeve, Katedralja e Shën Trifonit etj.
 • Vazhdon udhëtimi për në Shqipëri.

 

Në pagesën përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje – ardhje dhe shëtitjet me autobus.
2. Akomodim në hotel per 2 netë qëndrimi në Neum dhe 1 natë në Zadar.
3. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
• Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
• Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Policies of UDHËTIM NË BREGDETIN DALMAT

Amenities of UDHËTIM NË BREGDETIN DALMAT

Guest Reviews (0 reviews)

UDHËTIM NË BREGDETIN DALMAT Alanya, Abu Dhabi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo