ARLOARLO
Forgot password?

UDHËTIM NË BUDAPEST 319 Euro/Person

BED AND BREAKFAST

UDHËTIM NË BUDAPEST 319 Euro/Person

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
5 star
Hungari
Budapest
Abdyl Frasheri Tirane
+355682055376
Budapest Off

UDHËTIM NË BUDAPEST

Nisja: 08-04-2023 

Në pagesën përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel me 3 yje.
4. Mëngjeset sipas programit
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një çantë me përmasa deri në 40 x 30x 20cm. (Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Policies of UDHËTIM NË BUDAPEST 319 Euro/Person

Amenities of UDHËTIM NË BUDAPEST 319 Euro/Person

 • AIR CONDITIONING
 • BED AND BREAKFAST
 • COFFEE
 • ELEVATOR IN BUILDING
 • ENTERTAINMENT
 • FITNESS FACILITY
 • FREE PARKING
 • FRIDGE
 • ROOM SERVICE
 • SWIMMING POOL
 • TELEVISION
 • WI_FI

Guest Reviews (0 reviews)

UDHËTIM NË BUDAPEST 319 Euro/Person Budapest, Hungari

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo