ARLOARLO
Forgot password?

UDHËTIM NË COTE D’AZUR 4 DITE 329 Euro/person

UDHËTIM NË COTE D’AZUR 4 DITE 329 Euro/person

Available Rooms

No Rooms Found
Apartment
Abu Dhabi
Alanya
COTE D'AZUR Off

UDHËTIM NË COTE D’AZUR 4 DITE 329 Euro/person
Cmimi: 329 euro/person
Nisja: 12-03-2023

Cmimi: 369 euro/person

Nisja: 09-04-2023

Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Tiranë – Nisë – Tiranë.
2. Transfertat dhe Shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel për 3 netë.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një çantë me përmasa deri në (40x20x25cm). (Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Policies of UDHËTIM NË COTE D’AZUR 4 DITE 329 Euro/person

Amenities of UDHËTIM NË COTE D’AZUR 4 DITE 329 Euro/person

Guest Reviews (0 reviews)

UDHËTIM NË COTE D’AZUR 4 DITE 329 Euro/person Alanya, Abu Dhabi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo