ARLOARLO
Forgot password?

UDHËTIM NË DUBAI DHE ABU DHABI

BED AND BREAKFAST

UDHËTIM NË DUBAI DHE ABU DHABI

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
5 star
Dubai
Alanya
Abdyl Frasheri Tirane
+355682055376
DUBAI & ABU DHABI Off

DATAT E NISJEVE

Nisja: 18-01-2023

Nisja: 25-01-2023

Nisja: 01-02-2023

Çmimi për person  përfshin:

• Bileta e Avionit Vajtje – Ardhje.
• Transfertat nga Aeroporti në Hotel dhe anasjelltas
• Akomodimi në Hotel në Dubai
• Mëngjezet në Hotel.
• Shëtitjet me Autobus sipas Programit.
• Shoqërues në shqip gjatë gjithë udhëtimit.
• Guida vendase në disa Shëtitje.
Shënim: Në çmim nuk përfshihet tarifa e vizës së hyrjes në Dubai prej 89 Euro dhe të gjitha shërbimet Opsionale.

Shtesat dhe Tarifat per Ekskursionet Opsionale:

1. Shtesë për Vizë Hyrje – €89
2. Xhiro me Anije Catamaran në Dubai Marina me transfertë – €42
3. Darke 4 Set menu + 1 pije me Pamje nga Shfaqja me Shatervani – €49
4. Ngjitje në Ndërtesën më të lartë Burj Khalifa me transfertë- €64
5. Biletë hyrje tek Dubai Frame me transfertë – €47
6. Shëtitje dhe Darkë Safari në Shkretëtirë me transfertë- €47
7.Shtesë për qëndrim 3 netë me shumë

Policies of UDHËTIM NË DUBAI DHE ABU DHABI

Amenities of UDHËTIM NË DUBAI DHE ABU DHABI

 • AIR CONDITIONING
 • BED AND BREAKFAST
 • COFFEE
 • ELEVATOR IN BUILDING
 • ENTERTAINMENT
 • FITNESS FACILITY
 • FRIDGE
 • ROOM SERVICE
 • SWIMMING POOL
 • TELEVISION
 • WI_FI

Guest Reviews (0 reviews)

UDHËTIM NË DUBAI DHE ABU DHABI Alanya, Dubai

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo