ARLOARLO
Forgot password?

UDHËTIM NË PARIS 449 Euro/Person

BED AND BREAKFAST

UDHËTIM NË PARIS 449 Euro/Person

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
4 star
France
Paris
RRABDYL FRASHERI, 3/3, 3/3, 3/3
+49684050282
Paris Off

UDHËTIM NË PARIS

Cmimi: 599 euro/person
Nisja: 18-03-2023 

Cmimi: 559 euro/person

Nisja: 07-04-2023

Cmimi: 499 euro/person

Nisja: 05-05-2023

 

Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një çantë me përmasa deri në 40 x 20x 23cm. (Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra)

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
3. Lundrimi me Anije.

 

Policies of UDHËTIM NË PARIS 449 Euro/Person

Amenities of UDHËTIM NË PARIS 449 Euro/Person

 • AIR CONDITIONING
 • BED AND BREAKFAST
 • COFFEE
 • FITNESS FACILITY
 • FREE PARKING
 • FRIDGE
 • HOT TUB
 • ROOM SERVICE
 • SWIMMING POOL
 • TELEVISION
 • WI_FI

Guest Reviews (0 reviews)

UDHËTIM NË PARIS 449 Euro/Person Paris, France

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo