ARLOARLO
Forgot password?

UDHËTIM NË ROMË – FIRENCE

ZBRITJE 28% PER TE GJITHA REZERVIMET E DERI ME 03 DHJETOR PER PERIUDHEN NGA: 03/12/2323 NE: 03/12/2323

UDHËTIM NË ROMË – FIRENCE

Available Rooms

No Rooms Found
Apartment
Itali
Rome
28-10-2023 Off
DETAJET E TURIT

Dita e Parë:

-Nisja nga Tirana me avion për në Pisa.
-Nisja më 10:40. Mbrritja në Pisa më 12:30.
-Transfertë nga Aeroporti në qytetin e Pizës.
-Vizitë e shkurtër në Piza.
-Sistemimi dhe Fjetje në hotel.

Dita e Dytë:
-Mëngjesi në Hotel.
-Vizitë panoramike e qytetit dhe monumenteve kryesore të tij.
-Vizitohet Piazza Della Signora, shëtitje në Sheshin D’Uomo, Sheshi San Lorenzo, Muzeu Davide, Sheshi San Maria Novella, San Trinita, Ponte Vecchio dhe Pallati Piti.
-Nisja për në Romë. Udhëtimi zgjat rreth 3 orë pa ndalesa.
-Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra për ushqim dhe kafe.
-Mbrritja në Romë.
-Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë:
-Mëngjesi në Hotel.
-Vizitë panoramike e qytetit dhe monumeneteve kryesore të Romës si: Piazza Del Popolo, Via Del Corso, Fontana Di Trevi, Vazhdon vizita në Romë: Pantheon, Piazza Venezia, Piazza Di Spanja, Piazza Navona dhe Koloseum.
-Fjetje në hotel.

Dita e Katërt:
 Mëngjesi në Hotel.
Vizitohen: Sheshi San Pietro, vazhdon vizita ne Vatikan ku vizitohet dhe Muzeu i Vatikanit dhe Kështjellën San Angelo.
Transfertë  ë Aeroportin e Romës.
Fluturimi për në Shqipëri.
Nisja në orën 22:00.
Mbrritja në Tiranë në  23:33.

Në pagesën përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Tirane – Pisa – Rome – Tirane
2. Transfertat dhe te gjitha shëtitjet me autobus sipas programit.
3. Akomodim në hotel.Ne Firenze dhe ne Rome.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20 cm.
(Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).
 
Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
1. Oraret e nisjes dhe mbrritjes mund të ndryshojnë nga Kompania Ajrore, por në çdo rast programi do zbatohet i plotë me korigjime dhe spostimet e nevojshme.
2. Në Program janë parashikuar në detaje Udhëtimet dhe Ndalesat. Por nëse do ketë vonesa në trafik apo vonesa të shkaktuara nga qëndrimi i gjatë në një ndalesë, mund të mos bëhen të gjithë ndalesat. Shoferi Autobusit ka ndalesë ligjore në orarin e punës.
3. Ky program është Ekonomik. Hotelet mund të mos jenë në qendër. Informohuni paraprakisht për emrat e Hoteleve gjatë turit. Ne si Operator përpiqemi që Hotelet të zgjidhen sa më të përshtatshëm.

Policies of UDHËTIM NË ROMË – FIRENCE

Amenities of UDHËTIM NË ROMË – FIRENCE

Guest Reviews (0 reviews)

UDHËTIM NË ROMË – FIRENCE Rome, Itali

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo