ARLOARLO
Forgot password?

UDHËTIM NË ROMË – FIRENCE 4 Dite 369 Euro/Person

ZBRITJE 5% PER TE GJITHA REZERVIMET E DERI ME 06 DHJETOR PER PERIUDHEN NGA: 06/12/2323 NE: 06/12/2323

UDHËTIM NË ROMË – FIRENCE 4 Dite 369 Euro/Person

Available Rooms

No Rooms Found
Abu Dhabi
Alanya
5 Maj Off

UDHËTIM NË ROMË – FIRENCE 4 Dite 

Nisja me 5/05/2023

Në cmim përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Tirane – Pisa – Rome – Tirane
2. Transfertat dhe te gjitha shëtitjet me autobus sipas programit.
3. Akomodim në hotel.Ne Firenze dhe ne Rome.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20 cm.
(Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në cmim  nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Policies of UDHËTIM NË ROMË – FIRENCE 4 Dite 369 Euro/Person

Amenities of UDHËTIM NË ROMË – FIRENCE 4 Dite 369 Euro/Person

Guest Reviews (0 reviews)

UDHËTIM NË ROMË – FIRENCE 4 Dite 369 Euro/Person Alanya, Abu Dhabi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo