ARLOARLO
Forgot password?

UDHËTIM NË STAMBOLL ME PEGASUS 239 Euro/Person

BED AND BREAKFAST

UDHËTIM NË STAMBOLL ME PEGASUS 239 Euro/Person

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
4 star
Turqi
Stamboll
RRABDYL FRASHERI, 3/3, 3/3, 3/3
+49684050282
Stamboll Off

UDHËTIM NË STAMBOLL ME PEGASUS
Datat e nisjeve:

20-01-2023

27-01-2023

02-02-2023

03-02-2023

04-02-2023

 Në pagesë përfshihen:
-Bileta e avionit vajtje – ardhje. (Bagazhe të plota 20 kg + 8 kg bagazh dore).
-Akomodimi në hotel në qendër të pjesës Evropiane të Stambollit
-Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit)
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit
-Transfertat Aeroport – Hotel – Aeroport

Në pagesë nuk përfshihen:
– Gjithshka që nuk është përmendur në këtë Program
– Siguracioni në Udhëtim
– Hyrjet në Monumente dhe Muzeume

Policies of UDHËTIM NË STAMBOLL ME PEGASUS 239 Euro/Person

Amenities of UDHËTIM NË STAMBOLL ME PEGASUS 239 Euro/Person

 • AIR CONDITIONING
 • BED AND BREAKFAST
 • COFFEE
 • ELEVATOR IN BUILDING
 • FITNESS FACILITY
 • FREE PARKING
 • FRIDGE
 • HOT TUB
 • ROOM SERVICE
 • SWIMMING POOL
 • TELEVISION
 • WI_FI

Guest Reviews (0 reviews)

UDHËTIM NË STAMBOLL ME PEGASUS 239 Euro/Person Stamboll, Turqi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo