ARLOARLO
Forgot password?

UDHËTIM NË VARSHAVË DHE KRAKOV

ZBRITJE 20% PER TE GJITHA REZERVIMET E DERI ME 01 DHJETOR PER PERIUDHEN NGA: 01/12/2323 NE: 01/12/2323

UDHËTIM NË VARSHAVË DHE KRAKOV

Available Rooms

No Rooms Found
Apartment
20/10 Off

DETAJET E TURIT

Dita e Parë:

 • Udhëtimi me avion Tiranë – Varshavë.
 • Nisja 0ra 18.40. Mbrritja në 20:55.
 • Transferimi me autobus për në Qytet.
 • Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë:

 • Mëngjesi në Hotel.
 • Vizitë panoramike e Varshavës: Qyteti i Vjetër, i ndërtuar pas Luftës Dytë Botërore, Barbican, Katedralja e St. John, kisha më e vjetër dhe më e shquar, ku janë bërë festimet e shpalljes së Kushtetutës së Polonisë (Kushtetuta e parë në Europë dhe e dyta në botë), Muzeu Historik i Varshavës dhe Monumente të tjera. Pasdite vazhdon vizita ne Varshavë: Rruga Mbretërore me Rezidenca Aristokratike dhe Statuja, Komplexi Pallat dhe Park i Willanow, që ka shërbyer si Rezidencë verore për Mbretin Jan III Sobieski.
 • Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë:

 • Mëngjesi në Hotel.
 • Nisja për në Czestochowa.
 • Udhëtimi zgjat 3 orë.
 • Vizitë e Kompleksit te Pelegrinazhit të Czestochowa: Jasna Gora dhe Black Madona.
 • Vazhdim i Udhëtimit për në Auschwitz. Udhëtimi zgjat 2 orë.
 • Vizitë në Ish Kampin Nazist të Përqëndrimit Auschwitz.
 • Vazhdon udhëtimi për në Krakow. Udhëtimi zgjat rreth 1.5 orë.
 • Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt:

 • Mëngjesi në Hotel.
 • Paradite Vizitë panoramike e qytetit të Krakowit: Kështjella Wawel, Ish Rezidencë e Mbretërve, Sheshi i Vjetër i Tregut, Kisha e St. Mary.
 • Pasdite Vizitë në Minierën e Kripës në Wieliczka.
 • Transferimi për në Aeroportin e Krakow.
 • Fluturimi me avion Krakow – Tiranë.
 • Nisja më 22:30 dhe Mbrritja në Tiranë më 00:30.

Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Tiranë – Varshavë dhe Krakow – Tiranë.
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel per 3 net qëndrimi.
4. Mëngjeset në Hotel sipas programit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Policies of UDHËTIM NË VARSHAVË DHE KRAKOV

Amenities of UDHËTIM NË VARSHAVË DHE KRAKOV

Guest Reviews (0 reviews)

UDHËTIM NË VARSHAVË DHE KRAKOV

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo