ARLOARLO
Forgot password?

UDHËTIM NË VJENË 4 Dite 399 Euro/Person

ZBRITJE 27% PER TE GJITHA REZERVIMET E DERI ME 01 DHJETOR PER PERIUDHEN NGA: 01/12/2323 NE: 01/12/2323

UDHËTIM NË VJENË 4 Dite 399 Euro/Person

Available Rooms

No Rooms Found
Abu Dhabi
Alanya
27 Maj Off

UDHËTIM NË VJENË 4 Dite

Nisja me 27/05/2023

 

Cmimi përfshin:

1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion,
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus,
3. Akomodim në hotel me 3 yje,
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit,
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një çantë me përmasa deri në 40 x 20x 23cm.
(Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).
(Nuk perfshihen bagazhe extra ne cmim)

Në cmim nuk janë përfshirë:
Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Policies of UDHËTIM NË VJENË 4 Dite 399 Euro/Person

Amenities of UDHËTIM NË VJENË 4 Dite 399 Euro/Person

Guest Reviews (0 reviews)

UDHËTIM NË VJENË 4 Dite 399 Euro/Person Alanya, Abu Dhabi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo