ARLOARLO
Forgot password?

VARSHAVE & KRAKOW

ZBRITJE 22% PER TE GJITHA REZERVIMET E DERI ME 11 PRILL PER PERIUDHEN NGA: 11/04/2424 NE: 11/04/2424

VARSHAVE & KRAKOW

Available Rooms

No Rooms Found
Apartment
Abu Dhabi
Alanya
22-25 SHTATOR Off

VARSHAVE & KRAKOW/ TOUR 4 DITOR 

 Varshavë, Czestochowa, Auschwitz, Krakow.

Ne cmim perfshihen: 

 • Fluturimi Direkt me avion Tiranë – Varshavë – Tiranë.
 • Aikomodimi ne hotel: 2 nete në Varshavë dhe 1 natë në Krakow.
 •  Koncepti Bed & Breakfast
 • Transfertat dhe Shëtitjet
 • Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
 • Siguracioni i shendetit ne udhetim

Policies of VARSHAVE & KRAKOW

Amenities of VARSHAVE & KRAKOW

Guest Reviews (0 reviews)

VARSHAVE & KRAKOW Alanya, Abu Dhabi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo