ARLOARLO
Forgot password?

VITI I RI NE RADIKA RESORT

ZBRITJE 31% PER TE GJITHA REZERVIMET E DERI ME 17 MAJ PER PERIUDHEN NGA: 17/05/2424 NE: 17/05/2424

VITI I RI NE RADIKA RESORT

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
Abu Dhabi
Alanya
31/12 Off

Në çmim përfshihet👇🏻
✅Akomodimi në hotel
✅Mëngjesi dhe Darka
✅Përdorimi i SPA Center (Sauna, Steam Bath, Private Pool Cabin, Indoor Swimming Pool, Jacuzzi, Fitness Center)
✅Sport Bar (football game/table tennis)
✅Këndi lojrash për fëmijët
✅Digital IP/TV
✅Parking

 

Policies of VITI I RI NE RADIKA RESORT

Amenities of VITI I RI NE RADIKA RESORT

Guest Reviews (0 reviews)

VITI I RI NE RADIKA RESORT Alanya, Abu Dhabi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo