ARLOARLO
Forgot password?

VITI I RI NË VJENË-499 EUR/ PERSON

BED AND BREAKFAST

VITI I RI NË VJENË-499 EUR/ PERSON

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
4 star
Austri
Vienna
+355694050280
VITI I RI Off

Nisja: 30-12-2022

3 NETE/ 4 DITE

DETAJET E TURIT

Dita e Parë: Fluturimi Direkt Tiranë – Vjenë. Nisja më 07.10 – Mbrritje në Vjenë më 08.55. Transfertë për në Hotel. Sistemimi në Hotel. Pasdite shëtitje e lirë. Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Vienës, si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë:Mëngjesi në Hotel. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg – Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn – Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt: Mëngjesi në hotel. Transfertë për në Aeroportin e Vjenës. Fluturimi për në Tiranë. Nisja më 13:55- Mbrritje më 15:30.

Në pagesë përfshihen:

 1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion,
 2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus,
 3. Akomodim në hotel me 3 yje,
 4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit,
 5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
 6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një çantë me përmasa deri në 40 x 20x 23cm.

Policies of VITI I RI NË VJENË-499 EUR/ PERSON

Amenities of VITI I RI NË VJENË-499 EUR/ PERSON

 • AIR CONDITIONING
 • BED AND BREAKFAST
 • COFFEE
 • COMPLIMENTARY BREAKFAST
 • CONFERENCE ROOM
 • DOORMAN
 • ELEVATOR IN BUILDING
 • ENTERTAINMENT
 • FIRE PLACE
 • FITNESS FACILITY
 • FRIDGE
 • HOT TUB
 • PICK AND DROP
 • PLAY PLACE
 • ROOM SERVICE
 • SECURE VAULT
 • SUITABLE FOR EVENTS
 • SWIMMING POOL
 • TELEVISION
 • WINE BAR
 • WI_FI

Guest Reviews (0 reviews)

VITI I RI NË VJENË-499 EUR/ PERSON Vienna, Austri

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo