ARLOARLO
Forgot password?

VJENË DHE BUDAPEST

ZBRITJE 25% PER TE GJITHA REZERVIMET E DERI ME 22 MAJ PER PERIUDHEN NGA: 22/05/2424 NE: 22/05/2424

VJENË DHE BUDAPEST

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
Abu Dhabi
Alanya
25/11 Off

DETAJET E TURIT

Dita e Parë:

 • Nisja në oren 04:00 nga Tirana me autobus.
 • Pas kryerjes së veprimeve doganore kufitare në Muriqan, vazhdimi i udhëtimit gjatë rivieres së Malit të Zi.
 • Ndalesë e shkurter në Budva.
 • Vazhdimi i udhetimit për në Herceg Novi, ku me traget do të kalohet Gjiri i Kotorrit.
 • Vazhdohet udhëtimi me autobus në territorin kroat.
 • Vazhdimi i udhetimit për në Split. Vizitë e shkurtër në Split.
 • Vazhdimi udhëtimit për në Zadar.
 • Mbrritja në Zadar.
 • Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë: 

 • Mëngjesi në Hotel.
 • Nisja për në Zagreb.
 • Ndalesë 2 orë në Zagreb, ku vizitohet Kryeqyteti Kroat me monumentet historike të tij.
 • Vazhdimi i udhëtimit në territorin Austriak.
 • Ndalesë 1 orë në Graz.
 • Vazhdimi i udhëtimit për në Vjenë.
 • Mbrritja në Vjenë.
 • Sistemimi në Hotel.

Dita e Tretë: 

 • Mëngjesi në Hotel.
 • Gjatë ditës, Vizitë me guidë ne dispozicion në pikat turistike më të bukura të Vienës, si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit, Muzeu Kryesor, Pallati Schonbrunn – Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve, Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg – Residenca 600 vjecare e Hasburgëve.
 • Nisja për në Budapest.
 • Udhëtimi zgjat 2 orë.
 • Mbrritja në Budapest.
 • Sistemimi në Hotel.

Dita e Katërt: 

 • Mëngjesi ne Hotel.
 • Gjatë ditës, vizitohen monumentet më tërheqëse të Qytetit si: Kodra Gellert, Fortesa e Peshkatarit, Kisha e Shën Matias, Katedralja e Shën Stefanit, Kështjella Vayda Hunjad, Sheshi i Heronjve, Citadela etj.
 • Kalimi nëpër urat e Budapestit, si: Ura e Luanëve, Ura e Elisabetës e cila është Ura e parë e varur në Botë, Statuja e Shën Gellertit, kalimi mbi urën e Margaritës. Pasdite, Nisja për në Beograd. Udhëtimi zgjat rreth 5 orë pa ndalesa.
 • Mbrritja në Beograd.
 • Sistemimi në Hotel.

Dita e Pestë: 

 • Mëngjesi ne Hotel.
 • Paradite Vizitë e shkurtër e Beogradit dhe Nisja për në Tiranë.
 • Ndalesë e shkurtër në Prishtinë.
 • Mbrritja në Tiranë.

 

Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me autobuz
2. Shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Policies of VJENË DHE BUDAPEST

Amenities of VJENË DHE BUDAPEST

Guest Reviews (0 reviews)

VJENË DHE BUDAPEST Alanya, Abu Dhabi

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo