ARLOARLO
Forgot password?

VJENË DHE PRAGË

ZBRITJE 26% PER TE GJITHA REZERVIMET E DERI ME 22 MAJ PER PERIUDHEN NGA: 22/05/2424 NE: 22/05/2424

VJENË DHE PRAGË

Available Rooms

No Rooms Found
Apartment
Austri
Vienna
26/09 Off
 DETAJET E TURIT

PROGRAMI PER NISJE ME 26 SHTATOR

Dita e Parë: 

 • Fluturimi Direkt për në Vjenë. Nisja më 07.10 – Mbrritje më 08:55.
 • Transfertë nga Aeroporti për në Vjenë.
 • Vizitë në Monumentet e Vienës, si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg – Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn – Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve.
 • Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë:

 • Mëngjesi në Hotel.
 • Nisje, herët në mëngjes për në Pragë.
 • Ndalesa të shkurtra gjatë udhëtimit.
 • Shëtitje panoramike 2 orë, Praga natën.
 • Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë:

 • Mëngjesi ne Hotel. Mëngjesi ne Hotel.
 • Paradite vizitë panoramike e qytetit dhe monumenteve kryesore të Pragës si: Haratchani, Kisha e Loretos, Kështjella e Pragës, ku ndodhet dhe Selia zyrtare e Presidentit, Bazilika brenda kështjellës dhe Galeria Kombëtare, Katedralja Shën Vitus, Bazilika e Shën Xhorxhit, Pallati Mbretëror, Rrugica e artë.
 • Shëtitje me guidë dhe autobus në dispozicion: Lagja Vysheherad ku vizitohet Kisha e Vysheheradit, Muzeumi Kombëtar të Pragës, kalohet nëpërmjet sheshit të Qytetit të Ri, vizitohet Qyteti i vjetër me sheshin e tij karakteristik, kalimi nëpërmjet kullës së orës astrologjike, kalimi dhe njohja me Urën e famshme të Charlsit e cila është e zbukuruar nga 30 statuja të stileve të ndryshme.
 • Fjetje në Hotel

Dita e Katërt:

 • Mëngjesi ne Hotel.
 • Nisje, herët në mëngjes për në Karlovy Vary.
 • Udhëtimi zgjat rreth 1.5 orë. Shëtitje rreth 2 orë në Karlovy Vary.
 • Nisja për në Budapest.
 • Udhëtimi zgjat rreth 7 orë pa ndalesa.
 • Ndalesa të shkurtra gjatë udhëtimit.
 • Mbrritje në Budapest.
 • Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Pestë

 • Mëngjesi ne Hotel. Paradite, Shëtitje panoramike në Budapest
 • Transfertë për në aeroportin e Budapestit.
 • Nisja më 13:30. – Mbrritje më 15:00.
 • Fluturimi për në Shqipëri.

 

PROGRAMI ME NISJE ME 29 TETOR

Dita e Parë: 

 • Fluturimi Direkt për në Vjenë.
 • Nisja më 12.30 – Mbrritje më 14.15.
 • Transfertë nga Aeroporti për në Vjenë. Vizitë në Monumentet e Vienës, si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg – Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn – Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve.
 • Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë:

 • Mëngjesi në Hotel.
 • Nisje, herët në mëngjes për në Pragë.
 • Ndalesa të shkurtra gjatë udhëtimit.
 • Shëtitje panoramike 2 orë, Praga natën.
 • Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë:

 • Mëngjesi ne Hotel
 • . Mëngjesi ne Hotel.
 • Paradite vizitë panoramike e qytetit dhe monumenteve kryesore të Pragës si: Haratchani, Kisha e Loretos, Kështjella e Pragës, ku ndodhet dhe Selia zyrtare e Presidentit, Bazilika brenda kështjellës dhe Galeria Kombëtare, Katedralja Shën Vitus, Bazilika e Shën Xhorxhit, Pallati Mbretëror, Rrugica e artë.
 • Shëtitje me guidë dhe autobus në dispozicion: Lagja Vysheherad ku vizitohet Kisha e Vysheheradit, Muzeumi Kombëtar të Pragës, kalohet nëpërmjet sheshit të Qytetit të Ri, vizitohet Qyteti i vjetër me sheshin e tij karakteristik, kalimi nëpërmjet kullës së orës astrologjike, kalimi dhe njohja me Urën e famshme të Charlsit e cila është e zbukuruar nga 30 statuja të stileve të ndryshme.
 • Fjetje në Hotel

Dita e Katërt:

 • Mëngjesi ne Hotel.
 • Nisje, herët në mëngjes për në Karlovy Vary. Udhëtimi zgjat rreth 1.5 orë.
 • Shëtitje rreth 2 orë në Karlovy Vary.
 • Nisja për në Vjenë.
 • Udhëtimi zgjat rreth 6 orë pa ndalesa.
 • Ndalesa të shkurtra gjatë udhëtimit. Mbrritje në Vjenë.
 • Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Pestë:

 • Mëngjesi ne Hotel.
 • Shëtitje panoramike në Vjenë
 • Transfertë për në aeroportin e Vjenës.
 • Nisja më 22:15. – Mbrritje më 23:30.
 • Fluturimi për në Shqipëri.
Çmimi  përfshin:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion,
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus,
3. Akomodim në hotel
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit,
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një çantë me përmasa deri në 40 x 30 x 20 cm.
(Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
• Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
• Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Kujdes:
(Oraret e nisjes dhe mberritjes mund te variojn ne base te orarit te kompanis ajrore.)
Ne cdo rast programi zbatohet i plote.

 

Policies of VJENË DHE PRAGË

Amenities of VJENË DHE PRAGË

Guest Reviews (0 reviews)

VJENË DHE PRAGË Vienna, Austri

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo