ARLOARLO
Forgot password?

VJENË

ZBRITJE 27% PER TE GJITHA REZERVIMET E DERI ME 29 NENTOR PER PERIUDHEN NGA: 29/11/2323 NE: 29/11/2323

VJENË

Available Rooms

No Rooms Found
Hotel
Austri
Vienna
27/11 Off
DETAJET E TURIT

Nisja: 27-11-2023 4 DITE 

Dita e Parë: 

 • Fluturimi Direkt Tiranë – Vjenë.
 • Nisja më 07:10 – Mbrritje në Vjenë më 08:55.
 • Vizite ne qender te qytetit.
 • Transfertë për në Hotel.
 • Sistemimi në Hotel. Pasdite shëtitje e lirë.
 • Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë:

 •  Mëngjesi në Hotel.
 • Vizitë në Monumentet e Vienës, si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit.
 • Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë:

 • Mëngjesi në Hotel.
 • Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg – Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn – Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve.
 • Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt: 

 • Mëngjesi në hotel.
 • Transfertë për në Aeroportin e Vjenës.
 • Fluturimi për në Tiranë.
 • Nisja më 09:35- Mbrritje më 11:10.

NE PAGESË PËRFSHIHEN:

1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion,
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus,
3. Akomodim në hotel me 3 yje,
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit,
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një çantë me përmasa deri në 40 x 20x 23cm.
(Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).
(Nuk perfshihen bagazhe extra ne cmim)
NE PAGESË NUK PËRFSHIHEN: 
Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Kujdes:
1. Oraret e nisjes dhe mbrritjes mund të ndryshojnë nga Kompania Ajrore, por në çdo rast programi do zbatohet i plotë me korigjime dhe spostimet e nevojshme.
2. Në Program janë parashikuar në detaje Udhëtimet dhe Ndalesat. Por nëse do ketë vonesa në trafik apo vonesa të shkaktuara nga qëndrimi i gjatë në një ndalesë, mund të mos bëhen të gjithë ndalesat. Shoferi Autobusit ka ndalesë ligjore në orarin e punës.
3. Ky program është Ekonomik. Hotelet mund të mos jenë në qendër. Informohuni paraprakisht për emrat e Hoteleve gjatë turit. Ne si Operator përpiqemi që Hotelet të zgjidhen sa më të përshtatshëm.

Nisjet më datë 9 Nëntor dhe 27 Nëntor janë me Fluturime Prishtinë – Vjenë. Ne ofrojmë autobusin për në Aeroport vajtje ardhje.

* Ne lidhje me hotelin *

1.Hoteli mund te jete ne periferi dhe i thjeshte. (Percaktohet deri ne 48h para udhetimit).

2.Programi i prezantuar ploteson kerkesat ne lidhje me eksplorimin e destinacionit

Nese prioriteti juaj eshte  komodditeti ne facilitete , stafi yne do ju paraqese paketen individuale per te njejtin destinacion.

Policies of VJENË

Amenities of VJENË

Guest Reviews (0 reviews)

VJENË Vienna, Austri

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo