ARLOARLO
Forgot password?

ZYRIH, GJENEVË DHE BAZEL 4 DITE 359 Euro/person

ZYRIH, GJENEVË DHE BAZEL 4 DITE 359 Euro/person

Available Rooms

No Rooms Found
ZYRIH Off

ZYRIH, GJENEVË DHE BAZEL 

Nisja: 18-03-2023

Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Tiranë – Bazel – Tiranë.
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus në Zvicër.
4. Akomodim në hotel për 3 net qëndrimi.
5. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
6. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
7. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një çantë me përmasa deri në 40 x 30 x 20cm. (Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Policies of ZYRIH, GJENEVË DHE BAZEL 4 DITE 359 Euro/person

Amenities of ZYRIH, GJENEVË DHE BAZEL 4 DITE 359 Euro/person

Guest Reviews (0 reviews)

ZYRIH, GJENEVË DHE BAZEL 4 DITE 359 Euro/person

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo