ARLOARLO
Forgot password?

Ofertat e fundit

29/12
Cmimi/Person499.0€

UDHËTIM NË BARCELONË Barcelone Spanje

DETAJET E TURIT Dita e Parë: Fluturimi direkt Tiranë – Barcelonë. Nisja nga Tirana në orën 18:00, Mbrritja në Barcelonë në orën 20;50.

30/12
Cmimi/Person239.0€

Halkidiki Greqi

Në çmim përfshihet👇🏻 ✅Akomodimi 2 netë në hotel ✅Mëngjesi për ditët e qëndrimit ✅Nata gala e Vitit të Ri ✅Përdorimi

199

Kavala Greqi

Në çmim përfshihet👇🏻 ✅Akomodimi 2 netë në hotel ✅Mëngjesi për ditët e qëndrimit ✅Nata gala e Vitit të Ri ✅Përdorimi

30/12
Cmimi/Person199.0€

Olympus Riviera Alanya Abu Dhabi

Në çmim përfshihet👇🏻 ✅Akomodimi 2 netë në hotel ✅Mëngjesi për ditët e qëndrimit ✅Nata gala e Vitit të Ri ✅Përdorimi

30/12
Cmimi/Person205.0€

Selanik Selanik Greqi

Në çmim përfshihet👇🏻 ✅Akomodimi 2 netë në hotel ✅Mëngjesi për ditët e qëndrimit ✅Nata gala e Vitit të Ri ✅Përdorimi

30/12
Cmimi/Person399.0€

Maestral Resort Mali i Zi

Në çmim përfshihet👇🏻 ✅Akomodimi 2 netë në hotel ✅Mëngjesi për ditët e qëndrimit ✅Nata gala e Vitit të Ri ✅Përdorimi

30/12
Cmimi/Person299.0€

Porto Regent Mali i Zi

Në çmim përfshihet👇🏻 ✅Akomodimi 2 netë në hotel ✅Mëngjesi për ditët e qëndrimit ✅Nata gala e Vitit të Ri ✅Përdorimi

30/12
Cmimi/Person270.0€

Iberostar Slavija Budva Mali i Zi

Në çmim përfshihet👇🏻 ✅Akomodimi 2 netë në hotel ✅Mëngjesi për ditët e qëndrimit ✅Nata gala e Vitit të Ri ✅Përdorimi

30/12

One&Only Portonovi Mali i Zi

Në çmim përfshihet👇🏻 ✅Akomodimi 2 netë në hotel ✅Mëngjesi për ditët e qëndrimit ✅Nata gala e Vitit të Ri ✅Përdorimi

30/12
Cmimi/Person445.0€

Bianca Resort Kolasin Kolashin Mali i Zi

Në çmim përfshihet👇🏻 ✅Akomodimi 2 netë në hotel ✅Mëngjesi për ditët e qëndrimit ✅Nata gala e Vitit të Ri ✅Përdorimi

30/12
Cmimi/Person494.0€

Splendid Resort & Conference Budva Mali i Zi

Në çmim përfshihet👇🏻 ✅Akomodimi 2 netë në hotel ✅Mëngjesi për ditët e qëndrimit ✅Nata gala e Vitit të Ri ✅Përdorimi

30/12
Cmimi/Person229.0€

Avala Resort & Villas Budva Mali i Zi

Në çmim përfshihet👇🏻 ✅Akomodimi 2 netë në hotel ✅Mëngjesi për ditët e qëndrimit ✅Nata gala e Vitit të Ri ✅Përdorimi

30/12
Cmimi/Person709.0€

KREMLIN PALACE RESORT, ANTALYA Antalya Turqi

Në çmim përfshihet👇🏻 ✅Fluturim direkt ✅Transfertat aeroport-hotel-aeroport ✅Ultra All Inclusive ✅Nata Festive e 31 Dhjetorit

09/12
Cmimi/Person55.0€

MAVROVE,STRUGE,OHER Mavrovo

DITA E PARE   -Nisja nga Tirana ne oren 06:30 . -Nisja nga Durresi ne oren 05:45 . (Pagese extra 5

30/12
Cmimi/Person315.0€

VANORO HOTEL,SELANIK Selanik Greqi

Në çmim përfshihet👇🏻 ✅Akomodimi 2 netë në hotel ✅Mëngjesi për ditët e qëndrimit ✅Nata gala e Vitit të Ri ✅Përdorimi

30/12
Cmimi/Person230.0€

GRAND HOTEL PALACE Alanya Abu Dhabi

Në çmim përfshihet👇🏻 ✅Akomodimi 2 netë në hotel ✅Mëngjesi për ditët e qëndrimit ✅Nata gala e Vitit të Ri ✅Përdorimi

12/02
Cmimi/Person399.0€

MADRID & BARCELONË Alanya Abu Dhabi

DETAJET E TURIT Dita e parë: Fluturimi direkt Tiranë – Barcelonë. Nisja nga Tirana në orën 18.10. Mbrritje në Barcelonë në

26/01
Cmimi/Person259.0€

ALBEROBELLO – OTRANTO – TARANTO Alanya Abu Dhabi

DETAJET E TURIT Dita e Parë: Fluturimi Tiranë – Bari. Nisja nga Tirana më 11.35. Mbrritja në Bari në orën 12.35.

Cmimi/Person129.0€

JANINE Alanya Abu Dhabi

Në çmim përfshihet👇🏻 ✅Akomodim në hotel 4* ✅Mëngjesi në hotel ✅Siguracioni i shëndetit në udhëtim ✅Përdorimi i fasiliteteve të hotelit

05/12
Cmimi/Person279.0€

PRAGE Alanya Abu Dhabi

Në çmim përfshihet👇🏻 ✅Bileta e avionit vajtje-ardhje ✅Akomodim në hotel ✅Mëngjesi në hotel ✅Siguracioni i shëndetit në udhëtim

30/12
Cmimi/Person549.0€

UDHËTIM NË AMSTERDAM Alanya Abu Dhabi

DETAJET E TURIT Dita e Parë : Fluturimi direkt Tiranë – Eindhoven. Nisja në orën 06:55. Mbrritja në Eindhoven në orën

22/12
Cmimi/Person252.0€

VJENË DHE BUDAPEST Alanya Abu Dhabi

DETAJET E TURIT Dita e Parë: Nisja në oren 04:00 nga Tirana me autobus. Pas kryerjes së veprimeve doganore kufitare në

22/12
Cmimi/Person149.0€

STAMBOLL, SELANIK SOFJE Alanya Abu Dhabi

DETAJET E TURIT   Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 05.00 am dhe udhëtimi me autobuz nëpërmjet Kapshticës për

23/12
Cmimi/Person99.0€

STAMBOLL DHE SELANIK Alanya Abu Dhabi

DETAJET E TURIT Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 03.00 dhe udhëtimi me autobuz nëpërmjet Kapshticës dhe Selanikut për

24/12
Cmimi/Person269.0€

KRISHTLINDJE NE BUDAPEST Alanya Abu Dhabi

Në çmim përfshihet👇🏻 ✅Akomodimi  në hotel ✅Mëngjesi për ditët e qëndrimit ✅Përdorimi fasiliteteve te hotelit ✅Wi-Fi & parkim

30/12
Cmimi/Person229.0€

AVALA RESORT & VILLAS Alanya Abu Dhabi

Në çmim përfshihet👇🏻 ✅Akomodimi në hotel ✅Mëngjesi dhe Darka Gala e Vitit të Ri ✅Parking & WI-FI

13/01
Cmimi/Person299.0€

PRAGE Alanya Abu Dhabi

DETAJET E TURIT Dita e Parë: Fluturimi Direkt Tiranë – Pragë. Nisja më 13.30 – Mbrritje në Pragë më 15.40. Transferimi

13/12
Cmimi/Person199.0€

UDHËTIM NË BUKURESHT DHE BRASOV Alanya Abu Dhabi

DETAJET E TURIT Dita e Parë. Fluturimi Direkt Tiranë – Bukuresht. Nisja më 1515 – Mbrritje në Bukursht më 17.40. Transfertë

23/12
Cmimi/Person199.0€

KRISHTLINDJE NE RADIKA RESORT Alanya Abu Dhabi

Në çmim përfshihet👇🏻 ✅Akomodimi në hotel ✅Mëngjesi dhe Darka ✅Përdorimi i SPA Center (Sauna, Steam Bath, Private Pool Cabin, Indoor

29/12
Cmimi/Person449.0€

VITI I RI NË ROMË – FIRENCE Alanya Abu Dhabi

DETAJET E TURIT Dita e Parë: Nisja nga Tirana me avion për në Pisa. Nisja më 06.50. Mbrritja në Pisa më

30/12
Cmimi/Person171.0€

VITI I RI NË SOFJE DHE SELANIK Alanya Abu Dhabi

DETAJET E TURIT Dita e parë: Nisja nga Tirana me autobus në drejtim të Bullgarisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe. Mbrritja në

22/12
Cmimi/Person439.0€

KRISHTLINDJE NE PRAGE Alanya Abu Dhabi

DETAJET E TURIT Dita e Parë: Fluturimi Direkt Tiranë – Pragë. Nisja më 13.30 – Mbrritje në Pragë më 15.40. Transferimi

29/12
Cmimi/Person499.0€

VITI I RI NE PRAGE Alanya Abu Dhabi

DETAJET E TURIT Dita e Parë: Fluturimi Direkt Tiranë – Pragë. Nisja më 13.30 – Mbrritje në Pragë më 15.40. Transferimi

24/12
Cmimi/Person269.0€

KRISHTLINDJE NE BUDAPEST Alanya Abu Dhabi

Në çmim përfshihet👇🏻 ✅Bileta e avionit vajtje-ardhje ✅Akomodim në hotel ✅Mëngjesi në hotel ✅Siguracioni i shëndetit në udhëtim

31/12
Cmimi/Person359.0€

VITI I RI NE RADIKA RESORT Alanya Abu Dhabi

Në çmim përfshihet👇🏻 ✅Akomodimi në hotel ✅Mëngjesi dhe Darka ✅Përdorimi i SPA Center (Sauna, Steam Bath, Private Pool Cabin, Indoor

23/12
Cmimi/Person199.0€

RADIKA RESORT Alanya Abu Dhabi

Në çmim përfshihet👇🏻 ✅Akomodimi në hotel ✅Mëngjesi dhe Darka ✅Përdorimi i SPA Center (Sauna, Steam Bath, Private Pool Cabin, Indoor

30/12
Cmimi/Person166.0€

ONOMA HOTEL SELANIK Alanya Abu Dhabi

Në çmim përfshihet👇🏻 ✅Akomodimi në hotel ✅Mëngjesi dhe Darka Gala e Vitit të Ri ✅Parking & WI-FI

30/12
Cmimi/Person165.0€

CAPSIS HOTEL ,SELANIK Alanya Abu Dhabi

Në çmim përfshihet👇🏻 ✅Akomodimi në hotel ✅Mëngjesi dhe Darka Gala e Vitit të Ri ✅Parking & WI-FI

30/12
Cmimi/Person315.0€

VANORO HOTEL SELANIK Alanya Abu Dhabi

Në çmim përfshihet👇🏻 ✅Akomodimi në hotel ✅Mëngjesi dhe Darka Gala e Vitit të Ri ✅Parking & WI-FI

30/12
Cmimi/Person205.0€

WELLNESS SANTA HOTEL Alanya Abu Dhabi

Në çmim përfshihet👇🏻 ✅Akomodimi në hotel ✅Mëngjesi dhe Darka Gala e Vitit të Ri ✅Parking & WI-FI

29/12
Cmimi/Person289.0€

VITI I RI NË STAMBOLL ME AIR ALBANIA Alanya Abu Dhabi

DETAJET E TURIT Nisja: 29-12-2023 Nisja: 30-12-2023 Nisja: 31-12-2023     Golden Hill Hotel Eresin Hotels Topkapi Ramada Istanbul Old

31/12
Cmimi/Person169.0€

VITI I RI ALL INCLUSIVE NË ULQIN Alanya Abu Dhabi

DETAJET E TURIT   Hotel Otrant 4* – 2 net €169, – Fjetje 2 Net, – All Inclusive ( Mëngjese

29/12
Cmimi/Person499.0€

VITI I RI NË PARIS Alanya Abu Dhabi

DETAJET E TURIT Dita e Parë: Udhëtimi me avion direkt Tiranë – Paris. Nisja në orën 12:30. Mbrritja në Paris në 15:30.

30/12
Cmimi/Person292.0€

ALEXANDER BEACH HOTEL Alanya Abu Dhabi

Në çmim përfshihet👇🏻 ✅Akomodimi në hotel ✅Mëngjesi dhe Darka Gala e Vitit të Ri ✅Parking & WI-FI

30/12
Cmimi/Person149.0€

POSEIDON PALACE Alanya Abu Dhabi

OLYMPUS RIVIERA   Në çmim përfshihet👇🏻 ✅Akomodimi në hotel ✅Mëngjesi dhe Darka Gala e Vitit të Ri ✅Parking & WI-FI

30/12

NEFELI HOTEL ALEXANDROUPOLIS Alanya Abu Dhabi

Në çmim përfshihet👇🏻 ✅Akomodimi në hotel ✅Mëngjesi dhe Darka Gala e Vitit të Ri ✅Parking & WI-FI

30/12
Cmimi/Person452.0€

THERMAE SYLLA WELLNESS HOTEL, EVIA Alanya Abu Dhabi

Në çmim përfshihet👇🏻 ✅Akomodimi në hotel ✅Mëngjesi dhe Darka Gala e Vitit të Ri ✅Parking & WI-FI

30/12
Cmimi/Person239.0€

SECRET PARDISE HALKIDIKI Alanya Abu Dhabi

Në çmim përfshihet👇🏻 ✅Akomodimi në hotel ✅Mëngjesi dhe Darka Gala e Vitit të Ri ✅Parking & WI-FI

30/12
Cmimi/Person199.0€

EGNATIA CITY HOTEL & SPA, KAVALA Alanya Abu Dhabi

Në çmim përfshihet👇🏻 ✅Akomodimi në hotel ✅Mëngjesi dhe Darka Gala e Vitit të Ri ✅Parking & WI-FI

25/11
Cmimi/Person249.0€

VJENË DHE BUDAPEST Alanya Abu Dhabi

DETAJET E TURIT Dita e Parë: Nisja në oren 04:00 nga Tirana me autobus. Pas kryerjes së veprimeve doganore kufitare

25/11
Cmimi/Person159.0€

UDHËTIM NË BREGDETIN DALMAT Alanya Abu Dhabi

DETAJET E TURIT Dita e Parë:  Nisja në oren 04:00 nga Tirana me autobus. Pas kryerjes së veprimeve doganore kufitare

26/11
Cmimi/Person99.0€

FESTAT E NËNTORIT NË STAMBOLL Alanya Abu Dhabi

DETAJET E TURIT Dita e Parë:  Nisja nga Tirana në oren 03.00 dhe udhëtimi me autobus nëpërmjet Kapshticës dhe Selanikut

Cmimi/Person110.0€

SLPENDID RESORT MONTENEGRO Alanya Abu Dhabi

Pushimet më të bukura janë ato me familjen. Rezervoni tani me ARLO Travel dhe shijoni disa ditë në relaksin dhe

22/12

KRISHTLINDJE NE POLONI Alanya Abu Dhabi

DETAJET E TURIT; 22 DHJETOR: Fluturimi drejt Krakow Mberritja ne Krakow ne oren 14:20 Transferta dhe check in ne Hotel

One&Only Portonovi Alanya Abu Dhabi

One&Only Portonovi është vendi i duhur për të kaluar një fundjavë perfekte. ARLO Travel ju ofron çmimin më të mirë

12/11
Cmimi/Person379.0€

STRASBURG – SHTUTGART Alanya Abu Dhabi

Nisja: 12-11-2023 DETAJET E TURIT Dita e Parë.  Fluturimi me avion për në Bazel. Nisja nga Tirana në orën 14.10.

18/11
Cmimi/Person399.0€

UDHËTIM NË PRAGË Prague Abu Dhabi

DETAJET E TURIT Dita e Parë:  Fluturimi Direkt Tiranë – Pragë. Nisja më 13.30 – Mbrritje në Pragë më 15.40.

30/11
Cmimi/Person129.0€

BUKURESHT Bukuresht

Eksploroni historinë e Bukureshtit dhe krijoni kujtimet tuaja më të bukura! Rezervoni udhëtimin tuaj me ARLO Travel për të përfituar

Cmimi/Person169.0€

MILANO Milano Itali

Në çmim përfshihet👇🏻 ✅Bileta e avionit ✅Akomodimi në hotel ✅Koncepti me mëngjes ✅Siguracioni i shëndetit në udhëtim.

Cmimi/Person449.0€

DUBAI Alanya Abu Dhabi

Në çmim përfshihet👇🏻 ✅Bileta e avionit ✅Akomodimi në hotel ✅Koncepti me mëngjes ✅Siguracioni i shëndetit në udhëtim

Cmimi/Person249.0€

BARCELONË Barcelone Spanje

Në çmim përfshihet👇🏻 ✅Bileta e avionit ✅Akomodimi në hotel ✅Koncepti me mëngjes ✅Siguracioni i shëndetit në udhëtim.

Cmimi/Person149.0€

ATHINË 3-DITË Greqi

Në çmim përfshihet👇🏻 ✅Bileta e avionit ✅Akomodimi në hotel ✅Koncepti me mëngjes ✅Siguracioni i shëndetit në udhëtim

Cmimi/Person125.0€

BIANCA RESORT KOLASHIN Kolashin Abu Dhabi

Në çmim përfshihet👇🏻 ✅Mëngjesi & Darka ✅Përdorimi i pishinës së brendshme ✅Wi-Fi ✅Sauna, Banjo Turke, Palester

25/10
Cmimi/Person549.0€

UDHËTIM NË DUBAI DHE ABU DHABI Dubai

DETAJET E TURI Nisja: 25-10-2023 Nisja: 01-11-2023 Nisja: 08-11-2023 Nisja: 15-11-2023 Nisja: 22-11-2023 Dita e Parë:  Paraqitja në Check in

22/10
Cmimi/Person548.0€

KRYEQYTETET SKANDINAVE

DETAJET E TURIT Dita e Parë:  Fluturimi direkt Tiranë – Malmo. Nisja nga Tirana në orën 19;45. Mbrritja në Aeroportin

02/11
Cmimi/Person339.0€

CATANIA DHE PALERMO Sicily Itali

DETAJET E TURIT Dita e Parë:  Fluturimi Tiranë – Catanya. Nisja nga Tirana në orën 08.05. Mbrritja në Catania në

25/11
Cmimi/Person1129.0€

SUNRISE WHITE HILLS Sharm El Sheikh Egjipt

SUNRISE WHITE HILLS Nisja: 25/11/2023 Kohezgjatja: 7 Dite Cmimi: 1129  eur/p Te perfshira ne cmim: Fluturimi direkt me Charter Akomodimi

25/11
Cmimi/Person689.0€

JAZ MIRABEL PARK Sharm El Sheikh Egjipt

JAZ MIRABEL PARK Nisja: 25/11/2023 Kohezgjatja: 7 Dite Cmimi: 689  eur/p Te perfshira  ne cmim: Fluturimi direkt me  Charter Akomodimi

25/11
Cmimi/Person655.0€

SUNRISE REMAL RESORT Sharm El Sheikh Egjipt

SUNRISE REMAL RESORT Nisja: 25/11/2023 Kohezgjatja: 7 Dite Cmimi: 655 eur/p Te perfshira  ne cmim: Fluturimi direkt me  Charter Akomodimi

27/11
Cmimi/Person399.0€

RIMINI, VERONA, VENECIE Verona Itali

DETAJET E TURIT Nisja: 27-11-2023 4-DITE Dita e Parë:  Nisja nga Tirana me avion për në Venecie. Nisja më 06.50.

27/11
Cmimi/Person399.0€

MYNIH,SHTUTGART,NUREMBERG Mynih Gjermani

DETAJET E TURIT Nisja: 27-11-2023 Dita e Parë:  Fluturimi Direkt Tiranë – Mynih. Nisja më 07.10 – Mbrritje më 09.15.

25/11
Cmimi/Person999.0€

RIXOS SHARM EL SHEIKH Sharm El Sheikh Egjipt

RIXOS SHARM EL SHEIKH 5* Nisja: 25/11/2023 Kohëzgjatja: 7 Ditë Cmimi: 745 eur/p – Të përfshira në cmim: Fluturimi direkt

25/11
Cmimi/Person688.0€

DOMINA CORAL BAY AQUAMARINE Sharm El Sheikh Egjipt

DOMINA CORAL BAY AQUAMARINE 5*  Nisja: 25/11/2023 Kohëzgjatja: 7 Ditë Cmimi: 689  eur/p – Të përfshira në cmim: Fluturimi direkt

25/11
Cmimi/Person855.0€

PICKALBATROS PALACE RESORT Sharm El Sheikh Egjipt

PICKALBATROS PALACE RESORT 5* Nisja: 25/11/2023 Kohëzgjatja: 7 Ditë Cmimi: 855 eur/p – Të përfshira në cmim: Fluturimi direkt me

25/11
Cmimi/Person999.0€

STEIGENBERGER ALCAZAR Sharm El Sheikh Egjipt

STEIGENBERGER ALCAZAR 5* Nisja: 25/11/2023 Kohëzgjatja: 7 Ditë Cmimi: 999 eur/p – Të përfshira në cmim: Fluturimi direkt me Charter

25/11
Cmimi/Person675.0€

BARCELO TIRAN SHARM Sharm El Sheikh Egjipt

BARCELO TIRAN SHARM 5*   Nisja: 25/11/2023 Kohëzgjatja: 7 Ditë Cmimi: 675  eur/p – Të përfshira në cmim: Fluturimi direkt

25/11
Cmimi/Person1159.0€

MERAKI RESORT SHARM Sharm El Sheikh Egjipt

MERAKI RESORT SHARM 5* Nisja: 25/11/2023 Kohëzgjatja: 7 Ditë Cmimi: 1159 eur/p – Të përfshira në cmim: Fluturimi direkt me

25/11
Cmimi/Person745.0€

JAZ BELVERDE RESORT Sharm El Sheikh Egjipt

JAZ BELEVERDE RESORT 5* Nisja: 25/11/2023 Kohëzgjatja: 7 Ditë Cmimi: 745 eur/p – Të përfshira në cmim: Fluturimi direkt me

25/11
Cmimi/Person809.0€

GRAND ROTANA RESORT & SPA Sharm El Sheikh Egjipt

GRAND ROTANA RORT & SPA 5* Nisja: 25/11/2023 Kohezgjatja: 7 Dite Cmimi: 809 eur/p Te perfshira  ne cmim: Fluturimi direkt