ARLOARLO
Forgot password?

Krocera-Mesdheu Lindor 5 Ditë nga/në Lavrion

Available Cabins

No Cabins Found
Adventure cruise
Mesdhe

Cruise Itinerary

Day Ports of Call Arrival Departure

Koha e udhetimit: 13.3.23 – 17.3.23
Shërbimi i perfshire:
• Kroçiere në kabinën dhe kategorinë e rezervuar
• Pension i plotë.
• Programi argëtimit në bord.
• Përdorimi i ambjenteve dhe pajisjeve në bord (mund të ketë pagesë shtesë)
• Taksa dhe tarifa portuale
• Transporti i bagazheve nga/në kabinë

Shërbim i pa përfshirë
• Transferta vajtje – ardhje.
• Pijet, përveçse kur thuhet ndryshe.
• Vaktet dhe pijet në restorantet specialitete.
• Shpenzime personale në bord.
• Ekskursione në breg.
• Sherbimi mjekësor.
• Siguracioni në udhëtim.
• Bakshishet e rekomanduara.
• Viza, nëse nevojitet (mund të ketë pagesë shtesë)

PROGRAMI:


DITË
PORT PËR KROÇIERE Orari
1 Hën Lavrion – Greqi 13:00
1 Hën Mikonos – Greqi 18:00 23:00
2 Mar Kusadasi, Ephesos – Turqi 07:00 13:00
2 Mar Patmos – Greqi 16:30 21:30
3 Mër Rhodos – Greqi 07:00 18:00
4 Enj Heraklion – Greqi 07:00 12:00
4 Enj Santorini, Cyclades – Greqi 16:30 21:30
5 Pre Lavrion – Greqi 06:00

 

 

Policies of Krocera-Mesdheu Lindor 5 Ditë nga/në Lavrion

Amenities of Krocera-Mesdheu Lindor 5 Ditë nga/në Lavrion

 • AIR CONDITIONING
 • COFFEE
 • CONFERENCE ROOM
 • ENTERTAINMENT
 • FITNESS FACILITY
 • FRIDGE
 • PLAY PLACE
 • SWIMMING POOL
 • TELEVISION
 • WINE BAR
 • WI_FI

Guest Reviews (0 reviews)

Krocera-Mesdheu Lindor 5 Ditë nga/në Lavrion

Your overall Rating of this cruise

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo