ARLOARLO
Forgot password?

Mesdheu Lindor 8 ditë nga/në Pireaus, Athinë

Available Cabins

No Cabins Found
Adventure cruise
Mesdhe

Cruise Itinerary

Day Ports of Call Arrival Departure

Koha e udhetimit: 4.3.23 – 11.3.23

Shërbimi i perfshire:
• Kroçiere në kabinën dhe kategorinë e rezervuar
• Pension i plotë.
• Programi argëtimit në bord.
• Përdorimi i ambjenteve dhe pajisjeve në bord (mund të ketë pagesë shtesë)
• Taksa dhe tarifa portuale
• Transporti i bagazheve nga/në kabinë

Shërbimi i pa përfshirë:
• Transferta vajtje – ardhje.
• Pijet, përveçse kur thuhet ndryshe.
• Vaktet dhe pijet në restorantet specialitete.
• Shpenzime personale në bord.
• Ekskursione në breg.
• Sherbimi mjekësor.
• Siguracioni në udhëtim.
• Bakshishet e rekomanduara.
• Viza, nëse nevojitet (mund të ketë pagesë shtesë)

PROGRAMI:

  DITË PORT PËR KROÇIERE Orari Orari
1 Shtune Pire, Athinë – Greqi   17:00
3 Hëne Port Said – Egjipt 06:30 22:00
4 Marte Aschdod (Tel Aviv) – Izrael 08:00 22:00
5 Mërkure Limassol – Qipro 11:00 18:00
6 Enjte Rhodos – Greqi 12:00 18:30
7 Premte Kusadasi, Ephesos – Turqi 07:00 17:00
8 Shtune Pire, Athinë – Greqi 07:00  

 

Policies of Mesdheu Lindor 8 ditë nga/në Pireaus, Athinë

Amenities of Mesdheu Lindor 8 ditë nga/në Pireaus, Athinë

 • AIR CONDITIONING
 • COFFEE
 • CONFERENCE ROOM
 • ENTERTAINMENT
 • FITNESS FACILITY
 • FRIDGE
 • PLAY PLACE
 • ROOM SERVICE
 • SECURE VAULT
 • SUITABLE FOR EVENTS
 • SWIMMING POOL
 • TELEVISION
 • WINE BAR
 • WI_FI

Guest Reviews (0 reviews)

Mesdheu Lindor 8 ditë nga/në Pireaus, Athinë

Your overall Rating of this cruise

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo