ARLOARLO
Forgot password?

Mesdheu Perëndimor 7 ditë nga/në Savona

Available Cabins

No Cabins Found
Adventure cruise
Mesdhe

Cruise Itinerary

Day Ports of Call Arrival Departure

Koha e udhëtimit: 12.2.23 – 18.2.23

Sherbimi i perfshire:
• Kroçiere në kabinën dhe kategorinë e rezervuar
• Pension i plotë.
• Programi argëtimit në bord.
• Përdorimi i ambjenteve dhe pajisjeve në bord (mund të ketë pagesë shtesë)
• Taksa dhe tarifa portuale
• Transporti i bagazheve nga/në kabinë

Shërbim i pa përfshirë:
• Transferta vajtje – ardhje.
• Pijet, përveçse kur thuhet ndryshe.
• Vaktet dhe pijet në restorantet specialitete.
• Shpenzime personale në bord.
• Ekskursione në breg.
• Sherbimi mjekësor.
• Siguracioni në udhëtim.
• Bakshishet e rekomanduara.
• Viza, nëse nevojitet (mund të ketë pagesë shtesë)

PROGRAMI:

 

DITËT PORT PËR KROÇIERE Orari  
1 Die Savona – Itali   18:00
2 Hën Marseille – Francë 09:00 19:00
3 Mar Barcelonë – Spanjë 08:00 18:00
4 Mër Në det    
5 Enj Palermo, Sicili – Itali 08:00 16:30
6 Pre Civitavecchia, Rome – Itali 08:30 19:00
7 Sht Savona – Itali 08:00  

Policies of Mesdheu Perëndimor 7 ditë nga/në Savona

Amenities of Mesdheu Perëndimor 7 ditë nga/në Savona

 • AIR CONDITIONING
 • COFFEE
 • CONFERENCE ROOM
 • ENTERTAINMENT
 • FITNESS FACILITY
 • FRIDGE
 • PLAY PLACE
 • SWIMMING POOL
 • WINE BAR
 • WI_FI

Guest Reviews (0 reviews)

Mesdheu Perëndimor 7 ditë nga/në Savona

Your overall Rating of this cruise

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo