Mengjes dhe darke
2nete/3dite
Oferta e vlefshme deri ne 30 Sep
Te perfshira ne cmim jane:
-Mengjes dhe darke
-Akomodimi per 2 nete/3dite
– Solarium for two / 10 min
-Perdorimi falas I pishines , fitness facilities and saunas
-Free parking place, Free WI FI
-20% discount on Spa Treatments (Massages, Face and body treatments)
-Siguracioni I shendetit ne udhetim