Oferta e vlefshme per periudhen 02-30 shtator
  • cmimi : 63 eur / per person
  • 1 nate / 2 dite
  • cmimi: 100 eur / person
  • 2 nete /3 dite
  • cmimi: 126 eur / person
  • 3 nete /4 dite
*Ne cmime perfshihet:
-Akomodimi ne hotel
-Mengjeset dhe darkat
-Upgrade ne side sea view sipas disponibilitetit
-Perdorimi falas i sauna , pishinave , jacuzzi dhe turkish bath
-Perdorim falas i plazhit , cadrave
-Parkim dhe wifi