ARLOARLO
Forgot password?

KORFUZ/ 3 DITE

QERSHOR: 16-18, 23-25

HOTEL GOLDEN ALEXANDROS 4* – €125

Included
Transporti sipas programit
Akomodimi në hotel 3* ose 4*
Mëngjesi, dreka, darka
Guida shoqëruese gjatë udhëtimit

ALL INCLUSIVE

Not included:

Gjithcka papërmendur në çmim përfshihet
Hyrjet në monumente dhe muzeume.
BILETA E TRAGETIT IGUMENICE-KORFUZ-IGUMENICE (€13)
Taksa lokale €3 per dhome/nate hotel 4*