ARLOARLO
Forgot password?

KRYEQYTETET SKANDINAVE 5 DITE 549 Euro/person

KRYEQYTETET SKANDINAVE

Nisja: 26-03-2023
Në pagesën përfshihen:
1.Bileta Vajtje me Avion Direkt Tiranë – Malmo dhe Kthimi me avion Stockholm – Tiranë.
2. Transfertat nga Aeroporti në Hotel dhe anasjelltas
3. Fjetje 1 natë në Stokholm, 1 natë në Malmo, 1 natë në Oslo 1 natë në Gothenborg.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Guidë Vendase gjatë vizitave sipas programit.
7. Lejohet të merret në avion vetëm një çantë me përmasa deri në (40x20x20cm)cm. (Kujdes – Mbi këto përmasa ka shpenzime të mëdha ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

 

Rezervoni këtë Tur: