ARLOARLO
Forgot password?

LEFKADA, PARGA, JANINA/ 6 DITE

LEFKADA 6 DITE

QYTETET: LEFKADA, PARGA, JANINA!

 

DATAT E UDHETIMEVE :

QERSHOR: 18-23                                         €265  SUNRISE 3*  HB,  €299  TESORO 3* SUPERIOR  HB

QERSHOR: 25-30                                        €285  SUNRISE 3*  HB,  €319  TESORO 3* SUPERIOR   HB

KORRIK: 02-07                                           €295  SUNRISE 3*  HB,  €339  TESORO 3* SUPERIOR   HB

 

KORRIK: 09-14                                               €335 SUNRISE 3*  HB,  €379  TESORO 3* SUPERIOR   HB

KORRIK: 16-21, 23-28                                 €359  SUNRISE 3*   HB,  €399  TESORO 3* SUPERIOR   HB

KORRIK: 30-04 GUSHT                              €369 SUNRISE 3*   HB,  €399 TESORO 3* SUPERIOR     HB

 

GUSHT: 06-11, 13-18, 20-25                      €369  SUNRISE 3*  HB,  €399  TESORO 3* SUPERIOR     HB

GUSHT: 27-01 SHTATOR                               €369 SUNRISE 3*  HB,  €399 TESORO 3* SUPERIOR   HB

 

SHTATOR: 03-08                                         €335  SUNRISE 3*  HB ,  €359  TESORO 3* SUPERIOR    HB

 

HOTEL TESORO  3*S HB (mengjes+darke)

HOTEL SUNRISE 3*   HB (mengjes+darke)

 

**PER TE DY HOTELET DARKA DO TE KONSUMOHET TEK HOTEL TESORO, I CILI NDODHET 3 MINUTA DISTANCE ECJE NE KEMBE NGA HOTEL SUNRISE!!

Included

Shoqërues shqiptar gjatë udhëtimit

Transporti me automjet komod

Mëngjesi dhe darka

Akomodimi 5 nete në hotelet perkates.

Perdorim i pishines se jashtme

Not included

Siguracioni i shëndetit në udhëtim

Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Taksa lokale €1.5 per dhome hotel 3*

Taksa lokale €3 per dhome/nate hotel 4*

Lundrimi me Anije €35/person me dreke.

Party i darkes ne anije 15€/ Hyrja + 1 pije falas