ARLOARLO
Forgot password?

Plazh dhe Tour 8 ditor i Anadollit – 699 Eur/personi

Nisja me 20 Shtator

Në cmim përfshihet:

. Udhëtimi vajtje – ardhje me avion

. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.

. Akomodim në hotele 3 dhe 4 yje për 7 netë qëndrimi.

. All Inclusive në Antalya, Mëngjezet dhe darkat në të gjithë destinacionet e tjera.

. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

 

Rezervoni këtë Tur: