ARLOARLO

By signing up, I agree to ARLO's Terms of Service, Privacy Policy, Guest Refund Policy, and Host Guarantee Terms

Already a member?

ARLOARLO
Forgot password?

Don't have an account?

Tour 3 ditor ne Vienne (22 -24 Shkurt) cmimi 395 eur / person

Dita e Parë 22.02.2019 :  Nisemi nga Tirana me fluturimin direkt ne oren 04:00 dhe mberrijme ne Viene ne 06:05.

Prej aty filojme guiden duke vizituar vendet me interesante te Vienes si Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit.

Check in ne hotel dhe koha e mbetur e lire per tu relaksuar.   

 

Dita e Dytë 23.02.2019 : Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg –

Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn – Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve.

pas perfundimit te tour, kthimi ne hotel.

 

Dita e trete 24.02.2019 : Mengjesi në hotel.Dita e lire per te shetitur dhe shopping .

 

Check out nga hoteli Ne mbremje nisemi me fluturimin e ores 23:15 dhe mberrijme ne Tirane ne 00:45.

 

Ne cmim perfshihet :

 *Bileta e avionit me cante dore 08 kg

*Transfertat dhe shetitjet me bus turistik

*Akomodimi ne hotel me 4*

*Mengjeset ne te gjitha ditet e qendrimit

*Guide ne gjuhen shqipe ose angleze

*Siguracioni i shendetit ne udhetim

 

Ne cmime nuk perfshihet :

 *Biletat hyrese ne muzeume, teater etj.

*Cdo gje tjeter qe nuk eshte permendur me siper

 

Kujdes! Ne rast aullimi te pjesmarrjes tuaj ne tour ka penalitete per te cilat duhet te kontaktoni me nje nga agjentet tane te turizmit.