ARLOARLO
Forgot password?

Tour 4 ditor ne Amsterdam – 369 Eur/personi

Nisja me 15 Tetor

Në cmim përfshihet:

. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion

. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.

. Akomodim në hotel për 3 net qëndrimi.

. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.

. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një çantë me përmasa deri në 40 x 20x 23cm.

 

Rezervoni këtë Tur: