ARLOARLO

By signing up, I agree to ARLO's Terms of Service, Privacy Policy, Guest Refund Policy, and Host Guarantee Terms

Already a member?

ARLOARLO
Forgot password?

Don't have an account?

Tour 4 ditor në Amsterdam 399 Eur/person

Nisje ne daten 15 shkurt.

Dita e Parë : Fluturimi direkt për në Amsterdam. Nisja në orën 09:20. Mberritja në Amsterdam në orën 12:30. Vizitë e shkurtër në Utrecht-it. Me pas transferimi në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike e qytetit. Vizitohet Sheshi Magna. Veshja e jashtme e Pallatit mbreteror eshte fasada më e bukur e Sheshit Magna. Vizitë në muzeumin Rijks në Amsterdam, Shtëpitë tregtare të shekullit të 17-të dhe kishat me kembanat e tyre te shek 16 dhe 17. Pasdite e lirë për të vizituar qendrat komerciale të Amsterdamit.

 

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Nisja për vizitë në Hagë dhe Rotterdam, ku vizitohen: Parlamenti, Pallati i Paqes dhe monumente të tjeratë këtyre qyteteve. Kthimi në Amsterdam.

 

Dita e Katërt: Nisja herët ne mëngjes per në aeroport. Fluturimi me avion direkt ne oren 07:20. Mbërritja në Tiranë në orën 09:55.

Në cmim  përfshihen:

1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion një bagazh dore.