ARLOARLO
Forgot password?

Tour 4 ditor ne Catania – Palermo – 329 Eur/personi

Nisja me 15 Tetor

Në cmim përfshihet:

. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion

. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.

. Akomodimin në hotel.

. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.

. Shoqërues shqiptar gjatë gjithe qëndrimit jashtë Shqipërisë.

. Lejohet me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20 cm.

 

Rezervoni këtë Tur: