ARLOARLO
Forgot password?

Tour 4 ditor ne Madrid – 359 Eur/personi

Nisja me 21 Tetor

Në cmim përfshihet:

. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Tiranë – Madrid – Tiranë.

. Transfertat dhe Shëtitjet me autobus.

. Akomodim në hotel.

. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.

. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një çantë me përmasa deri në 40 x 20x 25 cm.

 

Rezervoni këtë Tur: