ARLOARLO
Forgot password?

Tour 4 ditor ne Napoli, Sorrento, Salerno – 299 Eur/personi

Nisja me: 14 Tetor

Në cmim përfshihet:

. Fluturimi me avion Tiranë – Bari – Tiranë

. Udhëtimi me traget Sorrento – Kapri.

. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.

. Akomodim në Hotel, 1 natë në Salerno, 1 natë në Sorrento dhe 1 natë në Napoli.

. Mëngjeset në Hotele.

. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë

 

Rezervoni këtë Tur: