ARLOARLO
Forgot password?

Tour 4 ditor ne Zyrih, Gjeneve dhe Bazel – 359 Eur/personi

Nisja me 8 Tetor

Në cmim përfshihet:

. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Tiranë – Bazel dhe Gjenevë – Tiranë.

. Transfertat dhe shëtitjet me autobus në Zvicër.

. Akomodim në hotel për 3 net qëndrimi.

. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.

. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një çantë me përmasa deri në 40 x 30 x 20cm.

 

Rezervoni këtë Tur: