ARLOARLO
Forgot password?

Tour 4 ditor Stamboll – 199 eur / person

**Fluturimi me Air Albania

Datat e nisjes: 3,10,17,24 shkurt

Ne cmim perfshihet:

-Bileta e avionit vajtje – ardhje. (Bagazhe të plota 20 kg + 8 kg bagazh dore).

-Akomodimi në hotel në qendër të pjesës Evropiane të Stambollit

-Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.

-Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit)

-Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit

-Transfertat Aeroport – Hotel – Aeroport

 

Rezervoni këtë Tur: