ARLOARLO
Forgot password?

Tour 5 ditor ne Madrid – Barcelone – 419 Eur/personi

Nisja me: 17 & 24 Tetor

Në cmim përfshihet:

. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Tiranë – Barcelonë dhe Madrid – Tiranë.

. Transfertat dhe Shëtitjet me autobus.

. Akomodim në hotel për 4 net, Fjetje 1 natë në Barcelonë, 1 natë në Saragosa, 2 net në Madrid.

. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.

. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në (40x30x20cm).

 

Rezervoni këtë Tur: