ARLOARLO
Forgot password?

Tour 5 ditor ne Paris dhe Mont Saint Michel – 499 Eur/personi

Nisja me: 4 Tetor

Në cmim përfshihet:

. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion

. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.

. Akomodim në hotel 3* për 4 net qëndrimi.

. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.

. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 20 x 25 cm.

 

Rezervoni këtë Tur: