ARLOARLO
Forgot password?

Tour 5 ditor ne Vjene, Prage, Budapest – 399 Eur/personi

Nisja me 9 Tetor

Ne cmim përfshihet:

. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion,

. Transfertat dhe shëtitjet me autobus,

. Akomodim në hotel

. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit,

. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një çantë me përmasa deri në 40 x 30 x 20 cm.

 

Rezervoni këtë Tur: